Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 25 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Iχθύες

Για άλλη μια φορά τα οικονομικά σας είναι ασταθή και μπορεί το πρωί να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα ή ξαφνικές αλλαγές σε πληρωμές, συμφωνίες, αγορές κλπ. Επίσης κάποιοι φίλοι φέρονται απότομα – πιθανές και ίντριγκες. Ωστόσο η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου βοηθά τη δικτύωση και θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Κριός

Λίγο άστατη μέρα, η οποία μπορεί να ξεκινήσει με κάποια απρόοπτα ή με ξαφνικές αλλαγές, ενώ η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά. Ωστόσο σχηματίζεται και μια θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, που επιτρέπει την επιτυχή έκβαση επαγγελματικών επαφών, δημοσίων σχέσεων αλλά και οικονομικών συμφωνιών ή συμβιβασμών.

Ταύρος

Το πρωί μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή εμπόδια σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, κάτι που πιθανόν να ταράξει για λίγο την ησυχία σας. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλύτερη και πιο αισιόδοξη. Η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου δε, βοηθά και “στερεώνει” τις σχέσεις, ενώ γίνονται και επιτυχημένες επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Ξαφνική αλλαγή σχεδίων είναι πιθανή το πρωί, ενώ και ορισμένα οικονομικά θέματα παρουσιάζουν εμπόδια ή και ανατροπές. Ταυτόχρονα όμως σήμερα κορυφώνεται η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία βοηθά στο να κάνετε επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες, καθώς η σοβαρότητα και η αξιοπιστία κυριαρχούν.

Καρκίνος

Είναι μια κοινωνική μέρα γενικά, όμως το πρωί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν κάποια απρόοπτα στα επαγγελματικά ή απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε την κυκλοθυμία σας και κάποια απωθημένα ή καταθλίψεις. Όμως η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στα ερωτικά.

Λέων

Απρόσμενες αλλαγές στη δουλειά και στο καθημερινό σας πρόγραμμα φέρνουν το πρωί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης, ενώ και θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ίσως αλλάξουν. Επίσης προσοχή στις ίντριγκες στο χώρο δουλειάς. Όμως η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου βοηθά στο να επιτύχετε σε θέματα σπιτιού, ακινήτων κι επαγγελματικών συνεργασιών.

Παρθένος

Μπορεί να εκδηλωθούν άστατες και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στα αισθηματικά ή με τα παιδιά το πρωί, λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης. Προσέξτε να μην προσπαθείτε να χειραγωγείτε τους άλλους. Όμως κορυφώνεται και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία φέρνει επιτυχημένες συμφωνίες, ενώ και στα ερωτικά τα συναισθήματα ωριμάζουν.

Ζυγός

Απρόοπτα αλλά και ανταγωνισμοί μπορεί να παρουσιαστούν το πρωί, ειδικά μάλιστα σε θέματα σπιτιού, ενώ υπάρχει και μια κυκλοθυμία. Κάποιος συνεργάτης ή ο σύντροφος φέρεται κάπως απότομα. Ταυτόχρονα όμως, η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή στήριξη οικονομική απ' την οικογένεια και εύνοια σε ζητήματα ακινήτων.

Σκορπιός

Λίγο άστατη η επικοινωνία το πρωί και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού ή σε δρομολόγια μετακινήσεων, ενώ το πρόγραμμά σας γενικά ενδέχεται να ανατραπεί. Προσοχή σε ίντριγκες με συγγενείς και συναδέλφους. Η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου όμως, ωριμάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε στις σχέσεις και φέρνει καλές συμφωνίες.

Τοξότης

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να προκύψουν το πρωί αλλά και στα αισθηματικά εκδηλώνονται αλλοπρόσαλλες και σπασμωδικές συμπεριφορές. Τα παιδιά μπορεί να σας ταράζουν με την αντιδραστικότητά τους. Όμως η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου ενισχύει τα έσοδα και πιθανόν να λαμβάνετε τους καρπούς κάποιων κόπων σας, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας το πρωί σχηματίζει δύσκολες όψεις και φέρνει νευρικότητα, απρόοπτα, ίσως και λίγη κατάθλιψη, καθώς συναντιέται με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα. Όμως η Αφροδίτη που βρίσκεται κι αυτή στο ζώδιό σας, σε θετική όψη με τον Κρόνο, βοηθά την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις, τη δικτύωση και το εισόδημα.

Υδροχόος

Ίσως ταλαιπωρηθείτε λίγο το πρωί στην προσπάθειά σας να κλείσετε ορισμένα θέματα ή κύκλους, ενώ και στην επικοινωνία ενδέχονται προβλήματα. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και δρομολόγια. Κορυφώνεται όμως και η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία ευνοεί τα επαγγελματικά και φαίνεται ότι σιωπηλά συνεργάτες ή άτομα εξουσίας σας βοηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being