Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαΐα: Αναζητείται λύση για τα πυροδάνεια και τα σεισμοδάνεια από το Υπουργείο Οικονομικών - Το θέμα έθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Αχαΐα: Αναζητείται λύση για τα πυροδάνει...

Κατά την εκδήλωση της Παρασκευής που έγινε παρουσία του Χρ. Σταϊκούρα

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας 2014 του Επιμελητηρίου Αχαϊας, ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, στην κεντρική του ομιλία έθεσε  και το θέμα που ταλαιπωρεί πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αφορά τις ρυθμίσεις των δανείων που έχουν ληφθεί με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και για τα οποία πρέπει να εξευρεθεί λύση.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

-στα πυροδάνεια που ελήφθησαν το 2007 και αφορούν επιχειρήσεις εγκατεστημένες στους νομούς Αχαϊας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ευβοίας και

-στα σεισμοδάνεια που ελήφθησαν το 2008 και αφορούν επιχειρήσεις εγκατεστημένες στους νομούς Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Σαν παράδειγμα δε για αντίστοιχες ρυθμίσεις, ανέφερε την αντίστοιχη πρόσφατη ρύθμιση που έγινε τον Δεκέμβριο 2013 με τις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Χρ. Σταϊκούρας, στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα, δήλωσε ότι τα γνωρίζει και υποσχέθηκε  ότι  θα επιμεληθεί των θεμάτων αυτών.

Κατόπιν αυτού το Επιμελητήριο Αχαϊας, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Επιμελητήρια, θα ζητήσουν άμεσα συνάντηση στο Υπουργείο, ώστε σε συνεργασία με τον κο Υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να ετοιμάσουν την επεξεργασία των σχετικών τροποποιήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά