Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Αν ταξιδεύετε, αν σπουδάζετε ή αν ασχολείστε με νομικά θέματα, νωρίς το πρωί σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες στα παραπάνω, λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πολύ πιο αισιόδοξη και αρμονική, χωρίς απρόοπτα. Πιθανές επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Ενασχόληση με το διάβασμα και τη φιλοσοφία.

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν ή να σας αγχώσουν νωρίς το πρωί, ενώ κάποια άτομα φαίνεται να εισβάλλουν στη ζωή σας και στον προσωπικό σας “χώρο”, με τη διάθεση να επιβληθούν. Ωστόσο σύντομα βελτιώνεται το κλίμα, η Σελήνη δεν θα σχηματίσει άλλες όψεις την υπόλοιπη μέρα, ενώ η διάθεση είναι πιο εσωστρεφής.

Κριός

Νωρίς το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Άρη μπορεί να προκαλέσει άγχος, ένταση και συγκρούσεις με το σύντροφο ή με συνεργάτες, όμως σύντομα υποχωρεί η επιρροή της και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο αρμονική, με την εστίαση της προσοχής να βρίσκεται κυρίως στην κοινωνική σας ζωή και τους άλλους γενικά. Ερωτικό το βράδυ.

Ταύρος

Αν ξυπνήσατε και πιάσατε δουλειά από νωρίς το πρωί, η σύνοδος Σελήνης-Άρη μπορεί να φέρει έναν εκνευρισμό στο χώρο εργασίαςσ, αλλά και τάση για κριτική. Πιθανές και ενοχλήσεις στην υγεία, εντερικές ή άλλες, το πρωί. Όμως η υπόλοιπη μέρα δεν θα έχει ένταση κι απρόοπτα, ενώ εύκολα θα τακτοποιήσετε διάφορες καθημερινές δουλειές.

Δίδυμοι

Το πρωί προσέξτε τις εντάσεις με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά, λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη, όμως η επιρροή της δεν θα κρατήσει πολύ και η υπόλοιπη μέρα θα είναι άνετη κι ευχάριστη. Θα έχετε δε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σάς δίνουν χαρά, με σπορ, χόμπι και παιχνίδια.

Καρκίνος

Αν και νωρίς το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ειδικά μάλιστα μέσα στην οικογένεια που μπορεί να εκδηλωθούν εντάσεις, ωστόσο σύντομα το κλίμα θα ηρεμήσει και θα υποχωρήσει ο εκνευρισμός και το άγχος. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ το βράδυ θα είναι ερωτικό.

Λέων

Κινητική κι επικοινωνιακή μέρα, ωστόσο νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξει εκνευρισμός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, λόγω της εύφλεκτης συνόδου Σελήνης-Άρη. Προσέξτε και τα απότομα λόγια που πληγώνουν. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ισορροπημένη και θετική, με συναντήσεις, βόλτες, κουβεντούλα, ή και με μαθήματα ή σεμινάρια.

Παρθένος

Στην περίπτωση που νωρίς το πρωί έχετε να τακτοποιήσετε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και διάφορα οικονομικά θέματα, θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες και το άγχος, λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη. Δεν θα κρατήσει πολύ όμως η επιρροή της και η υπόλοιπη μέρα θα προσφέρει αίσθημα αρμονίας κι ασφάλειας, ενώ θα απολαύσετε τη μουσική και το φαγητό.

Ζυγός

Η Σελήνη νωρίς το πρωί συναντά τον πύρινο Άρη στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που κάνει το κλίμα εύφλεκτο και θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό, τις συγκρούσεις και τον εγωισμό. Ωστόσο σύντομα θα υποχωρήσουν οι εντάσεις και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο αρμονική, εξωστρεφής, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Λίγο ταραγμένος ο ύπνος σας μπορεί να είναι σήμερα το πρωί και να ξυπνήσετε με μια δυσαρέσκεια, όμως σύντομα η διάθεση θα βελτιωθεί. Βέβαια θα υπάρχει περισσότερη ανάγκη για ησυχία και φυγή, καθώς η Σελήνη και για σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, αλλά θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με την τέχνη.

Τοξότης

Εάν ξυπνήσετε νωρίς το πρωί και έχετε συναντήσεις διάφορες, θα πρέπει να προσέξετε την ένταση και τον εγωισμό, λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη, η οποία επίσης μπορεί να φέρει και άγχος ή ταλαιπωρίες για την εξέλιξη κάποιων σχεδίων. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πολύ καλύτερη και κοινωνική, με επαφές με φίλους και ομάδες.

Αιγόκερως

Λίγος εκνευρισμός μπορεί να υπάρχει νωρίς το πρωί στον επαγγελματικό χώρο και θα πρέπει να προσέξτε τις εντάσεις και διαφωνίες με άτομα εξουσίας. Δεν θα κρατήσει πολύ ωστόσο η επιρροή αυτή και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ευχάριστη, με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας ανάδειξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being