Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» - Συγκέντρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο από πολίτες που διαμαρτύρονται για τις κατασχέσεις

Πάτρα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη...

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Σώματος

Σε συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας που συνεδριάζει έχουν προχωρήσει μέλη Λαϊκών Συνελεύσεων, της κίνησης «Κανένας Μόνος», Δημοτικών Κινήσεων, της ΕΚΠΟΙΖΩ και της κίνησης «stop Δεν πληρώνω».

Μάλιστα, πανό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν αναρτήσει και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Ρ.Α.Π. Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, τα οποία σε ανακοίνωσή τους, απαιτούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο «να πάρει απόφαση και να δεσμευτεί ότι, με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια, θα προστατέψει τους πολίτες του Δήμου μας από τους νέους μαυραγορίτες, μέσα και έξω από τη χώρα μας, που καραδοκούν να καταστρέψουν τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας».

Στο μεταξύ, προ ημερησίας διατάξεως, η δημοτική Αρχή έφερε προς ψήφιση τον προϋπολογισμό του ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων), με εισήγηση του αρμόδιου αντιδήμαρχου, Βασ. Λοτσάρη, που εξήγησε ότι στις 31 Δεκεμβρίου εκπνέει η σχετική προθεσμία και από1ης Ιανουαρίου, αν δεν ληφθεί απόφαση, η πόλη δεν θα μπορεί να θάβει τα σκουπίδια της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις