Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών δημιουργιών, των μελών του

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, πραγ...

Στην Αίθουσα Σώκαρη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία τα εγαίνια της έκθεσης  εικαστικών δημιουργιών, των μελών του με τίτλο: "Χριστουγεννιάτικα Δώρα", στην Αίθουσα Σώκαρη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν τεράστια ποικιλία χειροποίητων προιόντων, όπως χριστουγεννιάτικα, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, πλεκτά, βρεφικά είδη, φυσικά καλλυντικά, σαπούνια, είδη δώρου και διακόσμησης κ.α. Σκοπός των δημιουργών είναι να φέρουν τους ανθρώπους του χειροποίητου κοντά , προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε συντονισμένη συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του. ''Την έμπνευση τη συλλαμβάνει ο νους... και είναι στο χέρι μας να την πραγματοποιήσουμε" δηλώνουν οι καλλιτέχνες.

Συμμετέχουν: ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΥΜΠΑΛΗ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΚΟΤΣΙΛΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΜΑΥΡΟΚΟΤΑ, ΜΑΡΙΑ  ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΠΙΕΡΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΣΙΜΑΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΣΑΝΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ, ΑΡΧΟΝΤΩ ΤΖΟΥΤΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΥ.

Διάρκεια έκθεσης έως 20 Δεκεμβρίου 2013 μην τη χάσετε!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View