Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

/

Ευχαριστήριο της ομάδας "Χέρι Χέρι" προς τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Αχαϊας

Ευχαριστήριο της ομάδας "Χέρι Χέρι&...

Για τη βοήθειά του

Η  ομάδα «χέρι χέρι» ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αχαΐας κο Ανδρέα  Μανωλόπουλο και το Δ.Σ αυτού, διότι παρέχει δωρεάν τη μεταφορά των πακέτων αγάπης, τα οποία στέλνουμε σε οικογένειες τόσο εντός, όσο και εκτός του Νομού Αχαΐας (όπου εκτελεί το ΚΤΕΛ δρομολόγια). Βέβαια δωρεάν παρέχει και τη μεταφορά πακέτων προς εμάς, (όπως τηλεόραση, παπούτσια, τρόφιμα κ ά) τα οποία προωθούνται σε οικογένειες, που στηρίζουμε. Το ΚΤΕΛ διευκολύνει το έργο μας, αφού η ομάδα δεν έχει έσοδα και θα έπρεπε να επιβαρυνθούμε εμείς το κόστος αποστολής.

Η προσφορά του ΚΤΕΛ γίνεται πιο σημαντική, διότι η κρίση δεν έχει χαριστεί σε αυτό. Επιπλέον το ίδιο αίτημά μας στο ΚΤΕΛ Αιτ/νίας, για απαλλαγή του κόστους μεταφορικών απορρίφθηκε. Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσουμε τον μέτοχο του ΚΤΕΛ κο Νίκο Μπακόπουλο, ο οποίος μεσολάβησε για αυτή την παροχή, αλλά είναι και το άτομο που εβδομαδιαία κανονίζει τη μεταφορά των πακέτων μας.

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο, στο Δ.Σ και στους μετόχους του ΚΤΕΛ Αχαΐας, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους. Την αγάπη που προσφέρουν θα την λάβουν εκατονταπλάσια στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Info