Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 τελικά η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο ΠολυΤεχνείο του Αιγίου

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 τελικά ...

Στις 22.30, τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ

Η συναυλία του αγαπητού τραγουδοποιού Νίκου Πορτοκάλογλου με τις Φτερωτές Κιθάρες είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στο Αίγιο στις 2 Δεκεμβρίου 2013 αλλά αναβλήθηκε. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλόδημος, θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2013 στον πολυχώρο πολιτισμού Πολυτεχνείο.

Αυτόν τον χειμώνα ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει ζωντανά σε ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, την καινούρια του δουλειά.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος "Το πλοίο θα σαλπάρει", πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές κιθαριστικές εκδοχές.

Είναι ένα αφιέρωμα στα τραγούδια των προγόνων και δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.

Η δουλειά αυτή ηχογραφήθηκε από τον τραγουδοποιό σαν μια μελέτη πάνω στα τραγούδια όλων αυτών των ιδιοφυών ανώνυμων και επώνυμων δημιουργών που μας κληρονόμησαν ένα θησαυρό.

Στην ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο ενώ για τις ζωντανές εμφανίσεις δημιούργησε μια εντελώς νέα ηλεκτρική μπάντα τις Φτερωτές Κιθάρες.

Αποτελούμενες από καταξιωμένους αλλά και μουσικούς της νεότερης γενιάς, οι Φτερωτές Κιθάρες θα παρουσιάσουν αυτές τις διασκευές μαζί με τον Νίκο, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να τις αναμείξουν με τα πιο αγαπημένα προσωπικά του τραγούδια.

Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι

Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι

Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Ώρα Έναρξης 10.30 μ.μ... Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Τα πρώτα 100 εισιτήρια 12 ευρώ.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΩΡΟΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Επισκόπου Τιμοθέου 22 και Παναγιωτοπούλων, Αίγιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976-619217.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View