Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O διάσημος dj και μουσικός παραγωγός από την Γερμανία Daniel Solar έρχεται στην Πάτρα καλεσμένος του Ινστιτούτου Γκαίτε

O διάσημος dj και μουσικός παραγωγός από...

Την Τετάρτη 27/11/2013 και θα παίξει μουσική στο Cocos

Τον διάσημο dj και μουσικό παραγωγό Daniel Solar από το Αννόβερο της Γερμανίας, θα φιλοξενήσει το κλαμπ Cocos της Πάτρας την ερχόμενη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 μετά τις 22.30 σε μία μοναδική μουσική βραδιά.

Ο καλλιτέχνης έρχεται στην Πάτρα μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Γκαίτε Πάτρας – Goethe Zentrum. Ο Solar είναι το ήμισυ της δισκογραφικής εταιρείας Dikso, η εταιρεία που θεωρείται υπεύθυνη για πολλές underground και disco επιτυχίες κυρίως τα τελευταία έτη.

Ο Daniel έχοντας μεγαλώσει στο Αννόβερο, θεωρείται ένα από τα αναδυόμενα ταλέντα του Βερολίνου, ένας DJ, παραγωγός, ιδιοκτήτης δισκογραφικής και A&R, με σκοπό ζωής τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της ντίσκο και της underground χορευτικής μουσικής, ενώ παράλληλα ακολουθεί και επηρεάζεται από της techno καταβολές της πόλης του Βερολίνου.

Σαν παιδί της δεκαετίας του ’80, ο Daniel Solar επηρεάζεται έντονα από τη synth pop και dance μουσική και στα πρώτα του βήματα επηρεάστηκε από την rap και hip hop που ενέπνευσε τις πρώτες επιδρομές του στην παραγωγή. Μόλις τελείωσε το σχολείο, ο Daniel όλο και περισσότερο άρχισε να ενθουσιάζεται και να ανακαλύπτει την house και techno μουσική, σ τα clubs και rave parties και έτσι το στυλ του στο studio αναπτύχθηκε γύρω από την techno και deep house. Το πρώτο release του Daniel Solar ήταν το Hannover EP, το 2005 και από τότε έχει μια σταθερή ποιοτική πορεία. Το 2006, ο Daniel συνεργάστηκε με τον Mario Aureo, και μαζί γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία σε minimal house & techno.

Ως παραγωγός, αλλά και σε συνεργασίες και ως remixer, ο Daniel Solar έχει δουλέψει με δισκογραφικές όπως Diynamic, Sleazy Beats, Nomorehits, Meerestief, Ostwind και Peppermint Jam.

Την προσεχή Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, το Πατρινό κοινό θα απολαύσει τον εξαιρετικό ήχο & στυλ του Daniel Solar στο Cocos Club μαζί με τον DJ Freespirit (Rhythmetic/ Cavo Paradiso).

Είσοδος: 5€.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View