Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία έκθεση για την Βενετία ξεκινά από τις 19/11 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά της Πάτρας

Μία έκθεση για την Βενετία ξεκινά από τι...

Τίτλος της «Η Βενετία στα παράθυρα - Venezia alle finestre»

«Η Βενετία στα παράθυρα - Venezia alle finestre» του  Riccardo Zipoli, καθηγητή της Περσικής Γλώσσας και λογοτεχνίας  στο πανεπιστήμιο Ca’ Foscari  της Βενετίας, είναι ο τίτλος της έκθεσης που συνδιοργανώνουν το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος - IL FARO»  και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά, στην οδό Γούναρη 118 και Νικήτα, από αυτή την Τρίτη 19 Νομεβρίου 2013 έως και την Τετάρτη  4 Δεκεμβρίου 2013.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την  προσεχή Παρασκευή  22 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ, με τη συμμετοχή  του Κουαρτέτου Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Η έκθεση θα λειτουργεί  από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως  τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ (εκτός αργιών).

Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί στην Ρώμη, την Βενετία, την μακρινή Τεχεράνη, το Πόστνταμ και το Παρίσι και συνεχίζει πλέον το ταξίδι της στην Ελλάδα. Ήδη ταξίδεψε στην Ρόδο και ακολουθεί η Πάτρα ενώ η διαδρομή της έκθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών το Απριλίο 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture