Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Εμπλοκή στην τοποθέτηση του Βασίλη Δημόπουλου στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - Ποιοί παρενέβησαν στον Άδωνι Γεωργιάδη

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Εμπλοκή στην...

Μάλλον τοποθετείται Διοικητής στο Νοσοκομείο Πύργου

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στην τοποθέτηση του Βασίλη Δημόπουλου στην θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου 'Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε ήδη από χθες το απόγευμα το thebest.gr!

Πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του thebest.gr αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ματαιώνεται ο ορισμός του Βασίλη Δημόπουλου στον "Άγιο Ανδρέα" ύστερα από παρέμβαση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας από πρόσωπα φίλα προσκείμενα στον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Το thebest.gr αποκάλυψε χθες όλο το παρασκήνιο και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Δημόπουλος, αντί του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας", θα τοποθετηθεί Διοικητής σε άλλο Νοσοκομείο της Περιφέρειας, μάλλον στο Νοσοκομείο Πύργου, το οποίο - ειρωνεία...- φέρει το όνομα "Ανδρέας Παπανδρέου", προφανώς για να του θυμίζει ότι οι "παπανδρεικοί" ήταν εκείνοι που τον έκοψαν από τον "Άγιο Ανδρέα".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα. Άγνοια επικαλούνται και τοπικοί παράγοντες της Υγείας, ωστόσο οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες και κατατείνουν στο ότι ο Βασίλης Δημόπουλος δεν θα είναι τελικά ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, παρά την κατά γενική παραδοχή επιτυχημένη θητεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στα Νοσοκομεία Τρίπολης, Κορίνθου κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις