Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών

Πάτρα: Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών

Ενόψει της πανεργατικής απεργίας

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών της Πάτρας συγκαλεί συνέλευση την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία του Παμμικρασιατικού στην πλατεία Ελευθερίας. Θέμα της συνέλευσης είναι η προετοιμασία της απεργίας στις 6 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή αναφέρει:

«Εργαζόμενοι-ες, Συνταξιούχοι, Αυτοαπασχολούμενοι, Γυναίκες, Νέοι και Νέες

Στις νέες συνθήκες της οικονομίας φαίνεται , ότι η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι διεθνείς επιχειρηματικοί όμιλοι, η ντόπια πλουτοκρατία και τα κόμματα που τους εκπροσωπούν τσακώνονται για τι πολιτική θα εφαρμοστεί στη χώρα μας. Επιδιώκουν παράλληλα την παραπλάνηση του λαού, ότι δήθεν  ο καθένας από τη μεριά του ενδιαφέρεται για το καλό του.

Η αλήθεια είναι ότι τσακώνονται για τα επιμέρους συμφέροντα των μονοπωλίων που εκφράζουν, αλλά συνεργάζονται αρμονικά και όλοι μαζί προετοιμάζουν νέα σφοδρή αντεργατική-αντιλαϊκή επίθεση στο εισόδημα μας, στα δικαιώματα μας, στις οικογένειες μας. Με μνημόνιο ή χωρίς μνημόνιο θέλουν να μας φορτώσουν νέα βάρη για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

· Για να ματαιώσουμε τα νέα αντιλαϊκά  σχέδια τους.

· Για να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτήματα μας, γενικά και ειδικά κατά κλάδο εργαζομένων και τομέα της οικονομίας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ - ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

·Παλεύουμε: Για άλλο δρόμο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας, με λαϊκή οικονομία – εργατική εξουσία υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις