Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Ευθύνες στο ΠΠΝΠ και την Aγγειοχειρουργική Kλινική για το θάνατο του 72χρονου από την Μανωλάδα - Στον Υπουργό Υγείας το πόρισμα

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Ευθύνες στο ΠΠΝΠ κα...
Σύφαντος Νίκος

Αναμένεται να προσωποποιηθούν σε δύο στελέχη του ιδρύματος

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και το Τμήμα Αγγειοχειρουργικής του ίδιου Νοσοκομείου, φέρουν την ευθύνη για την έκβασητου περιστατικού που κατέληξε στο θάνατου 73χρονου από την Νέα Μανωλάδα που ξεψύχησε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ που παραδόθηκε επισήμως σήμερα στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, διαπιστώνονται ευθύνες για τον χειρισμό της υπόθεσης οι οποίες αναμένεται να προσωποποιηθούν στους διοικούντες τόσο του ΠΠΝΠ όσο και της συγκεκριμένης κλινικής, όπως αποκάλυψε το thebest.gr πριν από ημέρες.

Η γραφειοκρατία, οι ελλείψεις και ο κακός συντονισμός υπενθυμίζεται οτι στοίχισαν τη ζωή για τον 73χρονο από τη Μανωλάδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ περίμενε να... μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο που διαθέτει αγγειοχειρουργική μονάδα, μετά την άρνηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να δεχθεί το περιστατικό εξαιτίας της λήξης της εφημερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι ευθύνες αναμένεται να προσωποποιηθούν σε δύο στελέχη του ΠΠΝΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις