Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πενήντα επτά μαθητές και μαθήτριες των Αρσακείων σχολείων της Πάτρας θα λάβουν μέρος στον αγώνα Run Greece

Πενήντα επτά μαθητές και μαθήτριες των Α...

Την προσεχή Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο), συμμετέχουν δυναμικά στους αγώνες δρόμου του RUN GREECE, που διοργανώνεται φέτος για 1η φορά και στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, πρόκειται για μια μεγάλη συνδιοργάνωση τού ΣΕΓΑΣ και της WIND που πραγματοποιείται φέτος σε πέντε πόλεις τής Ελλάδος. Φιλοδοξεί να αποτελέσει μιαν απάντηση στην κρίση μέσα από την ανάπτυξη μιας σειράς μαζικών λαϊκών αγώνων δρόμου που προβάλλουν πόλεις όλης τής Ελλάδος.

Μάλιστα από το 2014 ο θεσμός αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες πόλεις πέρα τού αρχικού κορμού των πέντε φετινών πόλεων. Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα 5 και 10 χιλιόμετρα, ενώ προβλέπεται και ένας συμβολικός αγώνας μικρής αποστάσεως για μικρά παιδιά.

Στην Πάτρα, που είναι ο τέταρτος σταθμός τού RUN GREECE, οι αγώνες 10 και 5 χλμ. θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10 και 11.30 π.μ. αντίστοιχα, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γεωργίου Α.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 57 μαθητές και μαθήτριες των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, με συνοδούς καθηγητές τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Θάνο Λουκόπουλο, κ. Φανή Μαγκανάρη και κ. Νίκη Κότσιφα και τον κ. Σπύρο Σκιαδαρέση, θεολόγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View