Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 60 κλήσεις για πλημμύρες - Βούλωσαν φρεάτια - Κινδύνευσαν δυο οδηγοί σε Μιντιλόγλι και ΒΙ.ΠΕ. - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πάνω από 60 κλήσεις για πλημμύρες...

Σφοδρή κακοκαιρία

12.00 Δείτε φωτογραφίες απο τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία σε Ρίο, Άγιο Βασίλειο και Αγυιά.

 

10.01: Δύο οδηγούς απεγκλώβισαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της καταιγίδας που έπληξε την πόλη.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι πυροσβέστες έβγαλαν σώο από το αυτοκίνητό του έναν άνδρα στην περιοχή του Μιντιλογλίου και στη δεύτερη περίπτωση, παρείχαν την βοήθειά τους σε μία γυναίκα οδηγό στην βιομηχανική περιοχή.

09.40 Συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων από την πυροσβεστική μέχρι και αυτή την ώρα μετά τη σφοδρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αυτή την ώρα η πυροσβεστική αντιμετωπίζει 5 περιπτώσεις άντλησης υδάτων στην περιοχή των Δεμενίκων.

07.50 Τρεις ακόμα κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική από τις 7 το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα . Η μία αφορά την κοπή δέντρου στο Ζαβλάνι, ενώ οι άλλες άντληση υδάτων στις περιοχές του Μπεγουλακίου και του Μιντιλογλίου.

06.50 Συνολικά 60 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχτηκε η πυροσβεστική στη διάρκεια της νύχτας λόγω της σφοδρής καταιγίδας που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Οι πλημμύρες σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Επίσης σημειώθηκαν τρεις πτώσεις δέντρων. Το ένα ήταν στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας, το δεύτερο στην Ηρώων Πολυτεχνείου και το τρίτο στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.

Η πυροσβεστική αντιμετώπισε τα περιστατικά με εννέα συνεργεία.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν σε περιοχές όπως τα Δεμένικα, το Ρίο, η Παραλία, το κέντρο της πόλης, η Ακτή Δυμαίων, η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Γερμανού, η Αρόης.

Αυτή την ώρα η βροχόπτωση συνεχίζεται.

Σε αρκετές περιπτώσεις φρεάτια βούλωσαν από τα όσα παρέσυρε η δυνατή βροχή. Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την οδό Αρόης.

 

1.25 Πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, (κέντρο και Ρίον) καθώς και διακοπές ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της Οβρυάς

 

1.20π.μ.: Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική-"Έπεσε" το τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας. Οι πολίτες καλούν διαρκώς για απάντληση υδάτων από σπίτια και δρόμους

 

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή η ισχυρή καταιγίδα που εδώ και μισή ώρα έχει εκδηλωθεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν εκπέμπουν σήμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί ενώ προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνία. Παράλληλα δρόμοι όπως η οδός Αρόης, η Γερμανού και άλλες μετατράπηκαν σε ποτάμια αφού βούλωσαν όλοι οι υπόνομοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις