Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ανοίγει το κέντρο Παριζιάνα της Πάτρας για φθινόπωρο με τον λαικό ερμηνευτή Νίκο Μανιάτη

Ανοίγει το κέντρο Παριζιάνα της Πάτρας γ...

Στις 7/9 - Ο Νίκος Μανιάτης είναι Πατρινός και με πολλές θαυμάστριες στην περιοχή

Το φθινοπωρινό του opening κάνει το νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα, στου Τσαούση στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 με έναν γνωστό Πατρινό στην καταγωγή λαικό ερμηνευτή, το Νίκο Μανιάτη, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει μία πολύ δυνατή επιστροφή στο χώρο της δισκογραφίας με ένα καινούριο τραγούδι του με τίτλο «Ευτυχώς που τελειώσαμε».

Το κομμάτι αυτό έχει την υπογραφή του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στους στίχους, ενώ η μουσική σύνθεση ανήκει στον Γαβριήλ Γαβριηλόγλου.

Ο Νίκος Μανιάτης έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο του 1970 στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Τα τελευταία χρόνια όμως δηλώνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης για την οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Η πορεία του στο τραγούδι ξεκίνησε τον καιρό που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και γρήγορα το ταλέντο και η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του τον οδήγησαν από τις πίστες της αεροπορίας στις πίστες των νυχτερινών κέντρων.

Έχει εμφανιστεί σε μαγαζιά της Πάτρας αλλά και σε μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και είχε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως είναι ο Σταμάτης Γονίδης, η Έλλη Κοκκίνου, Τα Παιδιά από την Πάτρα, η Πάολα, ο Ανδρέας Στάμος, η Μαριάντα Πιερίδη κ. ά.

Η πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία έγινε το 2001 με το δίσκο «Σπασμένα Φρένα» στον οποίο συμμετείχαν ο Άκης Δείξιμος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου .

Ανάμεσα στις επιτυχίες του είναι το ζεϊμπέκικο «Με έχεις καταστρέψει και γελάς», η λαική μπαλάντα «Έχει φύγει», κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View