Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Αυγούστου

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή προκαλεί πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα ή μικρο-ταλαιπωρίες  στις μετακινήσεις. Ωστόσο η διάθεση  είναι θετική, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία να φέρνει αισιοδοξία, χαρά αλλά και κάποιες καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού. Πιθανόν κιόλας να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα ή κύκλους και να απελευθερώνεστε.

Παρθένος

Δεν λείπουν το πρωί κάποιες κακές  συνεννοήσεις ή μπερδέματα σε συναλλαγές, ενώ και στις μετακινήσεις είναι πιθανά πρόσκαιρα προβλήματα που γρήγορα ξεπερνιούνται. Όμως η τυχερή όψη Σελήνης-Δία προσφέρει χαρά και φέρνει αισιόδοξα νέα ή εξελίξεις, ενώ κάποια σχέδιά σας προχωρούν. Τα ταξιδάκια είναι πηγή ενθουσιασμού, γνωριμιών και ωραίων εμπειριών.

Ζυγός

Οι συνεννοήσεις με τους φίλους και τους γνωστούς το πρωί και μέχρι το μεσημέρι ίσως έχουν λίγες δυσκολίες, ενώ και σε οικονομικές συναλλαγές, πληρωμές κλπ προσέξτε τις μικρο-ταλαιπωρίες. Η θετική γωνία Σελήνης-Δία όμως, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή νέα στα επαγγελματικά, εύνοια από άτομα εξουσίας, αλλά και βελτίωση στα έσοδα. Πιθανές ωραίες αγορές.

Σκορπιός

Ξεκινά με κάποια επικοινωνιακά προβλήματα η μέρα, όχι σοβαρά ωστόσο, αλλά μέσα στα πλαίσια της καλοκαιρινής ραστώνης στην οποία δεν γίνονται και όλες οι συναλλαγές ή συνεννοήσεις με ακρίβεια. Η πολύ θετική όψη Σελήνης-Δία ωστόσο, προσφέρει χαρά, φέρνει θετικά νέα κι εξελίξεις, ενώ τα ταξίδια και οι διακοπές ενθουσιάζουν και ελευθερώνουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Ο Ερμής που διατρέχει τον  Λέοντα δεν είναι και τόσο αποτελεσματικός στην επικοινωνία, ενώ σήμερα με τη δύσκολή του όψη με τη Σελήνη θα πρέπει να προσέξετε τα μικρο-προβλήματα σε συναλλαγές και στα ταξίδια. Η διάθεση παραμένει αισιόδοξη ωστόσο και η θετική όψη Σελήνης-Δία προσφέρει ωραίες ερωτικές στιγμές αλλά και περιπέτειες στη φύση και στις διακοπές.

Αιγόκερως

Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τα μικρο-προβλήματα γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και τα μπερδέματα στις συνεννοήσεις με τους φίλους. Η τυχερή γωνία Σελήνης-Δία όμως, έρχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις ή και σε συνεργασίες, ενώ ο σύντροφος και οι φίλοι είναι πηγή χαράς και θα περάσετε πολύ ωραία μαζί τους.

Υδροχόος

Υπάρχει εγωκεντρισμός στην επικοινωνία λόγω του Ερμή στον Λέοντα και δυσκολεύεται ο ένας να ακούσει τον άλλον, κάτι που σήμερα μέχρι το μεσημέρι κυρίως ίσως φέρει πρόσκαιρα προβλήματα και κακές συνεννοήσεις. Η θετική γωνία Σελήνης-Δία ωστόσο ευνοεί τα επαγγελματικά σας, όπου είναι πιθανές κάποιες καλές εξελίξεις, ανοίγματα ή ειδήσεις.

Ιχθύες

Τυχερή μέρα για το ζώδιό σας, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να “ανοίγει” την ψυχολογία σας, να φέρνει αισιοδοξία αλλά και ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και σε άλλα θέματα. Τα ταξίδια προσφέρουν χαρά, ελευθερία και ανανέωση. Το πρωί ωστόσο, και μέχρι το μεσημέρι, δεν λείπουν κάποια πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα στη δουλειά ή στα ταξίδια.

Κριός

Κάποιες συναλλαγές οικονομικές το πρωί ίσως σάς ταλαιπωρήσουν λίγο, μέχρι και το μεσημέρι. Η μέρα όμως έχει μια ιδιαίτερα θετική όψη, το τρίγωνο Σελήνης-Δία που φέρνει κάποια καλά νέα ή εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας κυρίως, ενώ πιθανόν να σάς ενισχύσουν οι δικοί σας οικονομικά. Κι ερωτικά όμως παρουσιάζεται βελτίωση.

Ταύρος

Ευχάριστες ειδήσεις είναι πιθανό να φέρει σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Δία, αλλά και ωραίες γνωριμίες ή συναντήσεις, μηνύματα, τηλέφωνα κλπ. Τα ταξίδια  είναι πηγή χαράς κι ωραίων εμπειριών. Το πρωί μόνο θα πρέπει να προσέξετε  τις μικρο-διαφωνίες με τους δικούς σας ή για θέματα σπιτιού και ακινήτων – μην είστε ξεροκέφαλοι επικοινωνιακά.

Δίδυμοι

Βελτίωση στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι πιθανή σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ και η καθημερινότητα γίνεται  πιο άνετη και την απολαμβάνετε. Όπως απολαμβάνετε και την υλική ζωή, το καλό φαγητό και τα ψώνια. Μόνο το πρωί ίσως υπάρξουν κάποιες κακές συνεννοήσεις και μικρο-προβλήματα στις μετακινήσεις που ξεπερνιούνται εύκολα όμως.

Καρκίνος

Η τυχερή όψη της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται θετικές εξελίξεις σήμερα, πιθανόν στα ερωτικά αλλά και σε προσωπικούς στόχους. Θα είναι μια χαρούμενη και αισιόδοξη μέρα, όπου θα κάνετε πράγματα που θα σας διασκεδάσουν. Το πρωί κάποια οικονομικά θέματα, πληρωμές, αγορές ή άλλες συναλλαγές ίσως παρουσιάσουν μικρο-προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being