Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οδήγησαν βιαίως στο ψυχιατρείο την γυναίκα που είχε «επιτεθεί» στον προϊστάμενο της ΔΕΗ – «Τα έχει τετρακόσια», απεφάνθη ο γιατρός

Πάτρα: Οδήγησαν βιαίως στο ψυχιατρείο τη...

Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο από το δικηγόρο της στην Εισαγγελία

Τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για εισαγγελική παραγγελία με την εντολή ψυχιατρικού εγκλεισμού προς την Χρύσουλα Μέρμελα, την ιδιοκτήτρια καντίνας στο Ρίο που είχε προ ημερών δημιουργήσει επεισόδιο στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, θα αναζητήσει αύριο το πρωί ο δικηγόρος της, Χρήστος Λιαρομμάτης. Ο κ. Λιαρομμάτης και η πελάτισσά του θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία διαμαρτυρόμενοι επί της ουσίας για τον τρόπο με τον οποίο η κυρία Μέρμελα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου.

Όπως εξηγεί, μιλώντας στο thebest.gr o Πατρινός δικηγόρος, η κυρία Μέρμελα δέχθηκε κλήση από την Αστυνομία να προσέλθει για μια συμπληρωματική κατάθεση για το πρόσφατο περιστατικό στη ΔΕΗ, όταν όμως μπήκε στο περιπολικό οι Αστυνομικοί την οδήγησαν κατ’ ευθείαν στο ψυχιατρείο. Εκεί όμως ο γιατρός που την εξέτασε διαπίστωσε ότι η γυναίκα «τα έχει τετρακόσια».

«Πρόκειται ξεκάθαρα για προσπάθεια τρομοκρατίας. Παλιά, επί Χούντας, καλούσαν τον κόσμο στα Τμήματα για μια "προσωπικήν τους υπόθεση", τώρα τους καλούν στο... ψυχιατρείο. Φθάνουν σε ακραίους τρόπους για να αντιμετωπίσουν την κοινωνία που την βλέπουν ως εχθρό τους», σχολιάζει ο κ. Λιαρομμάτης.

Η κυρία Μέρμελα

Η κυρία Μέρμελα

Η κυρία Μέρμελα

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η Κίνηση Δεν Πληρώνω η οποία αναφέρει τα εξής:

"Καταστάσεις που θύμισαν σταλινική περίοδο, όπου οι διαμαρτυρόμενοι και οι διαφωνούντες οδηγούνταν με συνοπτικές διαδικασίες στους ψυχιάτρους, βίωσε η Χρυσούλα Μέρμελα, από την Πάτρα.

Σήμερα περίπου 12.30 το μεσημερι η Χρυσούλα δούλευε για να βγάλει τα προς το ζην στην καντίνα της, στα διόδια της Πάτρας.

Ένα περιπολικό σταμάτησε με 2 αστυνομικούς και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Η Χρυσούλα τους ρώτησε τον λόγο και αυτοί , ψευδόμενοι της είπαν ότι χρειάζεται να δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση.
Η Χρυσούλα, καλόπιστα, μπήκε στο περιπολικό όπου διαπίστωσε ότι οι πίσω πόρτες ήταν κλειδωμένες και δεν άνοιγαν από μέσα.

Όταν έφθασε στο Α΄ΑΤ Πάτρας το σκηνικό άλλαξε.
Την ενημέρωσαν ότι είχαν εισαγγελική παραγγελία για την μεταφορά της στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αμέσως η Χρυσούλα ενημέρωσε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, μέσω του δικηγόρου μας Χρήστου Λιαρομμάτη καθώς φυσικά και τους οικείους της .

Η Χρυσούλα εξετάστηκε από τον διευθυντή της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η Χρυσούλα "έχει σώας τας φρένας" και είναι απλά αγανακτισμένη με την κρατική αναλγησία που της έχει κάνει τον βίο αβίωτο.

Μετά από την ιατρική εξέταση η Χρυσούλα επέστρεψε στο σπίτι της.

Παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα του κράτους και των υπηρεσιών του απέναντι στην Χρυσούλα και σε κάθε μιά από τις δεκάδες χιλιάδες χρυσούλες που υπάρχουν στην χώρα μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν απο τρεις εβδομάδες η Χρυσούλα Μέρμελα είχε απειλήσει πως θα ανατινάξει την καντίνα της στο Ρίο... στον αέρα λόγω διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ. Προ ημερών είχε προκαλέσει και επεισόδιο στη ΔΕΗ και μάλιστα είχε επιτεθεί σε προϊστάμενο της επιχείρησης επειδή δεν επανασύνδεαν το ρεύμα.

Ο προϊστάμενος εξέπνευσε προ ημερών λόγω πίεσης και αφόρητων καταστάσεων που βίωνε στην υπηρεσία του (όχι λόγω τηςεπίθεσης από την κυρία Μέρμελα)".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις