Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άστεγος κοιμάται μέσα σε αυτοκίνητο στην Ξερόλακκα

Πάτρα: Άστεγος κοιμάται μέσα σε αυτοκίνη...

Πρώην πενταμηνίτης του Δήμου Πατρέων - Το κράτος του οφείλει 1.000 ευρώ από τα δεδουλευμένα του

Πρώην εργαζόμενος του Δήμου ο οποίος δούλεψε στα "πεντάμηνα" κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του στην Ξερόλακκα. Η κατάσταση του 48χρονου άνδρα είναι δραματική, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος". Δεν έχει δουλειά, οι γονείς του έχουν φύγει εδώ και χρόνια από τη ζωή, ενώ η σπιτονοικοκυρά του ήθελε να χρησιμοποιήσει το σπίτι που έμενε (δεν πλήρωνε προφανώς ενοίκια) και του ζήτησε να φύγει.

Μόνη του παρηγοριά και συντροφιά οι πρώην συνάδελφοί του στην Ξερόλακκα. 'Έχει σταθμεύσει το όχημά του κοντά στον ΧΥΤΑ και κοιμάται μέσα σε αυτό.

Όσο για την τροφή του, όπως είπε ο ίδιος, βασίζεται στην ελεημοσύνη και την ανθρωπιά όσων του συμπαραστέκονται, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκε και το εστιατόριο που λειτουργεί για τους άπορους στην περιοχή της Αγίας Σοφίας κι έκανε αίτηση για να συμπεριληφθεί στα συσσίτια.

Μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια είναι ότι όπως και σε άλλους πενταμηνίτες έτσι και στον 48χρονο το κράτος τους οφείλει 1.000 ευρώ περίπου από τα δεδουλευμένα τους.

Ο άστεγος Πατρινός θα υποβάλει εκ νέου αίτηση για εργασία στον Δήμου με το νέο  πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, δηλώνει πως το μόνο που ζητά είναι μια εργασία και μέχρι να πάρει τα χρήματα που δικαιούται αλλά και να μπορέσει να φτιάξει κάπως τη ζωή του, θα διαμένει μέσα στο αυτοκίνητό του στην Ξερόλακκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις