Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Παντελής Παντελίδης αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου στο Volcano της Πάτρας και μάλιστα με φιλανθρωπικό σκοπό

O Παντελής Παντελίδης αυτό το Σάββατο 20...

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της "Φλόγας"

Είναι ο λαικός ερμηνευτής που μιλούν όλοι γι’ αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και έφτασε να γίνει μέχρι και θέμα σε επιθεωρησιακά νούμερα όπως στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Ο λόγος για τον 29χρονο Παντελή Παντελίδη που αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 το βράδυ θα εμφανιστεί live με την ορχήστρα του στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο της Πάτρας έχοντας μαζί του και την τραγουδίστρια Αμαρυλλίς που έβγαλε πρόσφατα ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Διαταγές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της εμφάνισης του Παντελή Παντελίδη στην Πάτρα, θα δοθεί για τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», μία κίνηση πολύ σημαντική που δείχνει και την ευαισθησία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Ο Παντελής Παντελίδης που πριν λίγο καιρό εν μέσω αποθέωσης κέρδισε στην απονομή των βραβείων Mad Video Music Awards, αυτό για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο τραγουδιστή της χρονιάς, έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Τα τραγούδια αλλά και η ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία του έκαναν αίσθηση με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να γίνει περιζήτητος και τα τραγούδια του όπως το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι» και «Παραμυθιάζομαι» έχουν γίνει μεγάλα σουξέ.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά είχε τον τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» ενώ από τις νέες του επιτυχίες είναι το τραγούδι «Όνειρο ζω». Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από δικά του προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομα της, το «Αθηνά».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει σπουδάσει ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι. Είναι αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα γράφει ο ίδιος. Έμαθε πάντως να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες. Αποτελεί λοιπόν κατά ένα τρόπο, όπως γράφτηκε, ένα φαινόμενο στο τοπίο της εγχώριας μουσικής λιακής σκηνής. Το video clip του κομματιού «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μετράει πάνω από 4 εκατομμύρια views στο you tube.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View