Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου θα εμφανιστεί live στην Πάτρα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτό το Σάββατο 6 Ιο...

Στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο

Μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες λαικές τραγουδίστριες της γενιάς της, η Θεσσαλονικιά Νατάσα Θεοδωρίδου θα έρθει για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στο κέντρο Volcano στο Δρέπανο του Ρίου, περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που είχε εμφανιστεί και πέρυσι τον Ιούλιο στο Volcano θα έρθει πλαισιωμένη από την ορχήστρα της υποσχόμενη ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες της και όχι μόνο.

«Φεγγάρι μου», «Κόκκινη γραμμή», «Για κανένα», «Απέναντι» που ήταν και ο τίτλος της πιο πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς με τον Γιώργο Θεοφάνους, «Έλα που φοβάμαι», «Σου βάζω δύσκολα», «Τις δύσκολες στιγμές», κ.α. είναι μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα της κομμάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα η γλυκιά Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ με τον συνθέτη και ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή.

Αξίζει επίσης να θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα με την οποία ερμήνευσε ντουέτο και το κομμάτι «Τα Χατίρια».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει γεννηθεί το 1970 και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα πήρε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά με μεγάλη επιτυχία ξεχωρίζοντας αμέσως χάρη στην ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και στην σκηνική της παρουσία.

Στην Αθήνα πρωτοδούλεψε στις «Θαλασσιές τις Χάντρες» στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων και μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που έχει εμφανιστεί κι άλλες φορές στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία, κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος.

Το 1998 κυκλοφόρησε το 2ο της άλμπουμ, με τίτλο «Δεύτερη αγάπη», που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View