Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Τα βρήκε... μπαστούνια ο Ρήγας - Αυστηρή κριτική στις επιλογές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Πάτρα: Τα βρήκε... μπαστούνια ο Ρήγας - ...

Στην Νομαρχιακή Συνέλευση

Μάλλον... μπαστούνια τα βρήκε στην Πάτρα ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας ο οποίος παρέστη στην Νομαρχιακή Συνέλευση της τοπικής οργάνωσης στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό".

Και αυτό γιατί έγινε δέκτης αυστηρής κριτικής για τις επιλογές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και αμφισβήτησης για τον αν η πολιτική που ακολουθείται υπηρετεί τον στόχο της ανασύνταξης του κόμματος και της αποκατάστασης της σχέσης του με την κοινωνία.

Όλως παραδόξως η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτη με έντονη - και αυτή την φορά- την παρουσία της νεολαίας, εκ μέρους της οποίας διατυπώθηκαν τα αιχμηρότερα σχόλια προς τον κ. Ρήγα. Όχι στον ίδιο προσωπικά αλλά στην ηγεσία την οποία και εκπροσωπούσε στην Νομαρχιακή Συνέλευση.

Από τις τοποθετήσεις, πάντως, δεν έλειψαν και υποστηρικτικά σχόλια για τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, μεγάλης ηλικίας μέλος του ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας τον λόγο, ζήτησε την επιστροφή Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος ακόμη κι αν θα πρέπει να του το ζητήσουν... γονυπετείς!

Η Νομαρχιακή Συνέλευση συνεκλήθη με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων συντονιστικών επιτροπών και των Νομαρχιακών Γραμματειών.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ και θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της Πάτρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αιγίου, στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας, στο πρώην Δημαρχείο Μόβρης στα Σαγέϊκα και στο Δημαρχείο Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις