Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των Daft Punk, «Get Lucky», που σαρώνει στο διαδίκτυο

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των Daft Punk, ...

Σημείωσε ρεκόρ ακρόασης – θέασης, σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο

Το καινούριο τραγούδι του συγκροτήματος των Daft Punk, «Get Lucky», σημείωσε ρεκόρ ακρόασης – θέασης, μέσω διαδικτύου σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο, τρεις μέρες μετά την πρώτη κυκλοφορία του σαρώνοντας όλα τα ρεκόρ.

Νέο άλμπουμ στις 21 Μαΐου

Το τραγούδι με το ξεσηκωτικό μπιτ και τη μελωδική λούπα, κατέχει ήδη την πρώτη θέση στον διαδικτυακό «κατάλογο» αγοράς και ακρόασης τραγουδιών iTunes, σε Γαλλία και Αγγλία, και στην τρίτη θέση στις ΗΠΑ. Το ντουέτο των ιδιόρρυθμων Γάλλων, Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo a.k.a Daft Punk, με τις ποπ –ροκ χορευτικές μελωδίες, επιστρέφει στη δισκογραφία έπειτα από οκτώ χρόνια με το άλμπουμ «Random Access Memories», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 21 Μαΐου από την δισκογραφική Columbia.

Φήμες αναφέρουν πολλά ονόματα να έχουν δουλέψει - τα τελευταία δύο χρόνια - μαζί με το μυστηριώδες δίδυμο και ίσως να συγκαταλέγονται στη νέα δουλειά τους, όπως ο Paul Williams, ο συνεργάτης της Feist, Chilly Gonzales, o Panda Bear και ο πρωτοπόρος της disco Giorgio Moroder.

Ένα κομμάτι που όλοι θα χορέψουν

Η καινούρια επιτυχία των Daft Punk - στην οποία συμμετέχει με την ερμηνεία του και ο αμερικάνος ράπερ Pharrell Williams - ακούστηκε - παρακολουθήθηκε περισσότερες φορές από κάθε άλλο τραγούδι, μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η καινούρια επιτυχία των Daft Punk - στην οποία συμμετέχει με την ερμηνεία του και ο αμερικάνος ράπερ Pharrell Williams - ακούστηκε - παρακολουθήθηκε περισσότερες φορές από κάθε άλλο τραγούδι, μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών. Με το «Get Lucky», οι Daft Punk έσπασαν το ρεκόρ που κατείχαν οι Bastille στο Ηνωμένο Βασίλειο για το τραγούδι «Pompeii», και στην Αμερική ο ράπερ Macklemore για την επιτυχία του «Thrift Shop».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture