Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Φιλανθρωπική βραδιά από τη Marfin Egnatia Bank στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012

Πάτρα: Φιλανθρωπική βραδιά από τη Marfin...

Στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00

Η Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, διοργανώνει καλλιτεχνική βραδιά, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012. Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00.

Η ορχήστρα «Nuevo Siete Ensemble» και η τραγουδίστρια Νάσια Παπαγιαννάκη θα πλαισιώσουν 2 χορευτικά ζευγάρια που θα επιδοθούν στο αργεντίνικο τάνγκο.

Το πρώτο ζευγάρι είναι οι «Tango Dos», Άσπα Αλεξάκη και Δημήτρης Μιχαλόπουλος και το δεύτερο είναι η Δήμητρα Φραγκούλη και ο  Πέτρος Στασινός.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012.

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης του προσωπικού της Marfin Egnatia Bank, μέλους του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με στόχο τη στήριξη παιδιών.  Η αποστολή του στην Ελλάδα κινείται σε 2 βασικούς άξονες, κινητήριους μοχλούς της επιτυχημένης λειτουργίας του, αλλά και της αποτελεσματικής διεξαγωγής του.

Πρωταρχικός στόχος, είναι η συγκέντρωση εσόδων και η διανομή τους σε φορείς, Ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Γι’ αυτό το σκοπό πραγματοποιούνται ενέργειες και εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες συγκεντρώνονται χρήματα και διανέμονται, από ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει το έργο με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια.

Ωστόσο, δεν επικεντρώνεται μόνο στη συλλογή οικονομικής βοήθειας. Απώτερος στόχος του είναι η καλλιέργεια κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας και η απαλλαγή από προκαταλήψεις απέναντι στα παιδιά με ανάγκες, καθώς και στη διευκόλυνση της ένταξής τους στους κοινωνικούς θεσμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture