Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αδυνατισμένος και ανανεωμένος έρχεται στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος για το αυριανό live στο στάδιο της Παναχαικής

Αδυνατισμένος και ανανεωμένος έρχεται στ...
Μαρτάτος Tάκης

Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ–Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επίκειται αύριο το μεσημέρι να συνομιλήσει και με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων ενημέρωσης

Αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 αναμένεται να έρθει στην Πάτρα ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για να δώσει μία μεγάλη συναυλία στις 21.00 στο Γήπεδο της Παναχαικής έχοντας μαζί του και τους Goin Through.

Τη διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει το Oro Antico του Πατρινού βολειμπωλίστα και επιχειρηματία Νίκου Ρουμελιώτη ενώ το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 12 ευρώ. Τα σημεία της προπώλησης είναι εκτός από το καφέ Oro Antico (Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου), τα καταστήματα Discover, Musical, Οπτικά Καραμούζης, Διαχείριση Πολυκατοικιών Α. Ρουμελιώτης, Κορίνθου 177, το κυλικείο του Γηπέδου της Παναχαικής (από τις 14.00 έως τις 21.00) καθώς και στο Αίγιο, Studio Άγγελος και στη Ναύπακτο, Ένα+Ένα.

Στο μεταξύ όπως γνωστοποιήθηκε ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο Oro Antico όπου θα συναντήσει τους Πατρινούς δημοσιογράφους και φωτογράφους. Στο μεταξύ όπως γράφει το σάιτ queen.gr, όσοι έχουν δει τελευταία από κοντά τον 41χρονο Αντώνη Ρέμο, έχουν ξαφνιαστεί ευχάριστα και χαρεί από την εντυπωσιακή αλλαγή στην όψη και την εμφάνιση του.

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν (στη φωτ. μαζί με τους Φωκά Ευαγγελινό και Φοίβο στο πρόσφατο πάρτι που δόθηκε στο Baraonda της Αθήνας πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου, στις 24/9 στο ΟΑΚΑ όπου θα συμμετάσχει και ο Αντώνης Ρέμος), ήδη συνεχίζει για δεύτερο μήνα ένα πρόγραμμα δίαιτας και γυμναστικής που έχει αποφέρει αποτελέσματα μιας και μέχρι στιγμής είναι 10 κιλά ελαφρύτερος και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια.

Υπεύθυνη για τη νέα του εικόνα, όπως σημειώνει το queen.gr, είναι μια διατροφολόγος η οποία μετά από εξετάσεις και διάφορες μετρήσεις του μεταβολισμού του καλλιτέχνη, του έδωσε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Μία από τις βασικές εξετάσεις ήταν ο έλεγχος των τροφών που του προκαλούν δυσανεξία. Το διαιτολόγιο του πλέον περιλαμβάνει μόνο σαλάτες και ψητά, αλλά το βασικό μυστικό βρίσκεται σε ένα φυτικό ρόφημα με το οποίο τον προμηθεύει η διαιτολόγος. Η αξία του είναι περίπου 70 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στη σιλουέτα και κορμοστασιά του.

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα έχει ήδη δώσει εντολή στους συνεργάτες του να στενέψουν κάποια από τα ρούχα του και φυσικά να παραγγείλουν κάποια καινούργια, μικρότερα κατά δύο νούμερα. Τη νέα χειμερινή περίοδο ως γνωστό θα συνεργαστεί με τον πιο ροκ καλλιτέχνη Στέλιο Ρόκκο στο Αθηνών Αρένα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει στο πρόγραμμα του και μία ακόμα προγραμματισμένη και πολύ σημαντική εμφάνιση στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο όπου και θα πάρει μέρος στη μεγάλη φθινοπωρινή συναυλία του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Εφ’όλης της ύλης» μαζί και με τις Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Σόνια Θεοδωρίδου και Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο χαρακτήρας της συναυλίας είναι φιλανθρωπικός μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

*Η προπώληση για τη συναυλία του αύριο Τετάρτη στην Πάτρα που έχει τεθεί και υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων πηγαίνει ήδη πολύ καλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture