Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεσήκωσε χθες το Πατρινό κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης-Δείτε κι άλλες φωτογραφίες

Ξεσήκωσε χθες το Πατρινό κοινό ο Μιχάλης...

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία του στο Κάστρο που ήταν όλων των ηλικιών πλησίασε τα 5.000 άτομα

«Γεια σου Πάτρα, “τρελαίνομαι” και χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ μαζί σας». Αυτό ανέφερε από σκηνής ενθουσιασμένος από την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το Πατρινό κοινό, χθες Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το βράδυ στον ελαιώνα του Κάστρου ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η προσέλευση του κοινού σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εντυπωσιακή και έφτασε κοντά στα 5.000 άτομα, νούμερο ιδιαίτερα υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει δώσει στην περιοχή της Πάτρας τακτικά συναυλίες τα τελευταία χρόνια.

Ντυμένος κομψά με μαύρο παντελόνι και μοντέρνο μαύρο t- shirt και χαμογελαστός τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες και ξεσήκωσε το κοινό που ήταν κυρίως νεολαία χωρίς να λείπουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες μιας και τα τραγούδια του Κύπριου στην καταγωγή τραγουδοποιού έχουν κατακτήσει ένα ευρύ κοινό.

Σε κάποια στιγμή πήρε και τη κιθάρα του ενώ ιδιαίτερος χαμός έγινε όταν είπε τόσο τα νέα υπέροχα κομμάτια του όπως το «Εμείς οι δυο σαν ένα», το "Πλάι, πλάι" και το «Θάρρος ή αλήθεια» όσο και τις πιο παλιές του επιτυχίες όπως τον μελωδικό «Βυθό».

Έντονο παρών όπως αναμενόταν έδωσαν τα νεαρά κορίτσια θαυμάστριες του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δεν σταματούσαν να απαθανατίζουν στιγμιότυπα από τη συναυλία με τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φωτογραφικές τους μηχανές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος με το κλίμα της συναυλίας και το κέφι του Πατρινού κοινού και υποσχέθηκε σύντομα να ξανάρθει.

Όσο για την προσεχή χειμερινή περίοδο αναμένεται πράγματι να εμφανιστεί σε ένα ασυνήθιστο μουσικό σχήμα-έκπληξη στην Αθήνα μαζί με τους Σάκη Μπουλά και Γιάννη Ζουγανέλη.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture