Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκκληση του υφυπουργού Παιδείας να μη μείνει κανένας μαθητής στο δρόμο - Τί λέει για τα κένα σε εκπαιδευτικούς - Βίντεο

Πάτρα: Έκκληση του υφυπουργού Παιδείας ν...

Παρών σε τελετές αγιασμών σε σχολεία που ήταν και ο ίδιος μαθητής

Στην Πάτρα βρέθηκε από νωρίς το πρωί ο Πατρινός υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Μιλώντας στη ΝΕΤ από την Πάτρα ο κ. Παπαθεοδώρου ερωτηθείς για το πρόβλημα που προέκυψε με τη μεταφορά των μαθητών είπε ότι κατανοεί το πρόβλημα, αλλά όπως υποστήριξε τα κονδύλια για να αποπληρωθούν οφειλές θα αποδεσμευτούν και απεύθυνε έκκληση στους μεταφορείς, ώστε να μη μείνει κανείς μαθητής στο δρόμο.

"Καταλαβαίνω το πρόβλημα, τα κονδύλια έχουν αποδεσμευτεί και κάνω έκκληση πρός όλους αυτούς που διαμαρτύρονται να μη μείνει κανείς μαθητής στον δρόμο".

Αναφερόμενος στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς υποστήριξε ότι τα πράγματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ότι υπάρχουν βιβλία και πως θα αντιμετωπιστούν τα σποραδικά κενά.

Ως προς το ζήτημα της ενδεχόμενης αύξησης των ωρών διδασκαλίας ό κ. Παπαθεοδώρου είπε ότι για φέτος δεν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπάρχει έτοιμη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ο κ. Παπαθεοδώρου το πρωί επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα Γλαράκη στο οποίο είχε φοιτήσει ενώ θα επισκεφθεί και το Πειραματικό του Λάγγουρα.

Στις δηλώσεις τους μίλησε αναλυτικά και για τον σχεδιασμό που υπάρχει για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με ελλείψεις εκπαιδευτικών από τα σχολεία. Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις