Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αιγιάλεια: Σήμερα αποφασίζουν αν θα αναστείλουν την χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει οι φαρμακοποιοί

Αιγιάλεια: Σήμερα αποφασίζουν αν θα ανασ...

Σε γενική συνέλευση του συλλόγου

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση θα αποφασίσουν οι φαρμακοποιοί της Αιγιάλειας για την αναστολή ή όχι της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, από την 1η Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι στις 2/8/2012 η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιγιαλείας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποδώσει μομφή στο Δ.Σ. του Συλλόγου και παραιτήθηκε σύσσωμο για λόγους ευθιξίας. Το παραιτηθέν Δ.Σ. και όλα τα μέλη του θεώρησαν ότι λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και την τήρηση του Νόμου. Πιο συγκεκριμένα, οι Νομικοί Σύμβουλοι του Π.Φ.Σ. και δικηγόροι του Αιγίου, στους οποίους απευθύνθηκε γνωμοδότησαν ότι το άνοιγμα των φακέλων και ο έλεγχος των συνταγών των συναδέλφων αποτελεί κατάφορη παραβίαση του Ιατρικού Απορρήτου και των Προσωπικών Δεδομένων, που θα προκαλούσε άμεση Εισαγγελική Παρέμβαση. Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να μην προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες και επικίνδυνες πρακτικές που εκθέτουν τον κλάδο και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους για το μέλλον.

Με το από 27/08/2012 με αρ. πρωτ. 206214/2992 έγγραφό της, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όρισε ως τριμελής Διοικούσα Επιτροπή για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιγιαλείας για την διεξαγωγή Αρχαιρεσιών τα κάτωθι μέλη του Π.Φ.Σ.

Τακτικά μέλη: Ασημακόπουλος Παναγιώτης,  Κουτρούλιας Χρήστος, Μπαλικούρας Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη: Κοττάς Χαράλαμπος, Μαγαλιούλης Χρήστος.

Την Τρίτη 28/08/2012 συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα η Διοικούσα Επιτροπή του Φ.Σ. Αιγιαλείας ως εξής:

Ασημακόπουλος Παναγιώτης ως Πρόεδρος, Μπαλικούρας Γεώργιος ως Γραμματέας, Κουτρούλιας Χρήστος ως Ταμίας, Μαγαλιούλης Χρήστος ως Αναπληρωματικό Μέλος και Κοττάς Χαράλαμπος ως Αναπληρωματικό Μέλος.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Φ.Σ. Αιγιαλείας ομόφωνα αποφάσισε την διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.

Τα μέλη του Φαρμακευτικού Σύλλογου Αιγιαλείας καλούνται σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  την Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 21.00 στα γραφεία του Συλλόγου (Φεϊζοπούλου 8 - Αίγιο), με θέματα:

- Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου της 25/08/2012.

- Λήψη απόφασης σε σχέση με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για αναστολή χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει από την 1/9/2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being