Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θερινό σινεμά κάτω από το φως της πανσελήνου απόψε στην πλαζ -Ελεύθερη είσοδος

Θερινό σινεμά κάτω από το φως της πανσελ...

Ξαπλώστε στο γκαζόν δίπλα στο κύμα

Η αποψινή πανσέληνος του Αυγούστου (Παρασκευή 31 του μήνα) αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για το θερινό σινεμά που στήνει ο Δήμος Πατρέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός στο κάμπινγκ της πλαζ. Η πασίγνωστη ταινία "Mamma Mia" άλλωστε έχει όλα τα συστατικά.

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, πολύ έρωτα και πολλά πολλά πολλά τραγούδια. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ομότιτλο "Mamma Mia", από το "Dancing Queen", το "Μοney, money, money" ή το κορυφαίο "The Winner takes it all";

Τα 22 αξεπέραστα τραγούδια των Abba θα δώσουν τον μουσικό τόνο της βραδιάς, η Μέριλ Στριπ και οι υπόλοιποι  ηθοποιοί θα μας μεταφέρουν στο κλίμα και η Ελλάδα με τον ήλιο της, τα νησιά, το απέραντο γαλάζιο της είναι το ντεκόρ σε μια κινηματογραφική προβολή δίπλα στο κύμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, η ταινία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και το γκαζόν προσφέρεται για όσους θέλουν να απολαύσουν πιο άνετα και χαλαρά την προβολή, ενώ θα υπάρχουν και καρέκλες για όσους θεατές το επιθυμούν.

H ΤΑΙΝΙΑ

Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της μουσικοχορευτικής θεατρικής παράστασης «Mamma mia», η οποία βασίζεται σε 22 μουσικά κομμάτια του γνωστού σουηδικού συγκροτήματος Abba. Παραγωγοί της ταινίας, ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson). Τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν το 2007, έγιναν κατά κύριον λόγο στις Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος) και κατά δεύτερον στο Πήλιο και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το σενάριο της ρομαντικής αυτής κωμωδίας, η Ντόνα (Μέριλ Στριπ), ένα άλλοτε «παιδί των λουλουδιών», ζει στο φανταστικό ελληνικό νησί «Καλοκαίρι», κερδίζοντας το ψωμί της από ένα μικρό ετοιμόρροπο ξενοδοχείο που διατηρεί. Η κόρη της Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), που ετοιμάζεται για τον γάμο της, επιθυμεί αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της να είναι δίπλα της και ο πατέρας της. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός, καθώς η μητέρα της, δεν της αποκάλυψε ποτέ ποιος είναι.

Μέχρι που πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της. Εκεί ανακαλύπτει ότι την περίοδο της σύλληψής της, η μητέρα της είχε τρεις ταυτόχρονες σχέσεις. Μπροστά σ’ αυτό το αδιέξοδο η Σόφι, αποφασίζει τότε να καλέσει στον γάμο της και τους τρεις πιθανούς πατεράδες της (Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ), κρυφά από την μητέρα της. Έτσι, οι τρεις αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, αποδεχόμενοι την πρόσκληση, έρχονται στο ειδυλλιακό νησί και τότε αρχίζουν να ξυπνούν οι αναμνήσεις…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture