Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διακοπτό: Το πιο ζεστό χειροκρότημα για τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο

Διακοπτό: Το πιο ζεστό χειροκρότημα για ...

Ειδική εκδήλωση για το μεγάλο ηθοποιό στη γενέτειρά του

Τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, τον αξέχαστο Διονύση Παπαγιαννόπουλο, που μαζί του μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αποθέωσαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Διακοπτό για τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του.

Όπως γράφει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Espresso», οι φίλοι και οι συγχωριανοί του ποτέ δεν ξέχασαν τον άνθρωπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διακοπτό και μέχρι το τέλος της ζωής του δεν ξέχασε ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έτσι, κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις με τίτλο «Παπαγιαννοπούλεια», που πραγματοποιούνται εκεί είναι από τις πολυπληθέστερες σε κοινό εκδηλώσεις.

Φέτος, τα «Παπαγιαννοπούλεια» στο Διακοπτό είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννηση του ηθοποιού. Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν ένα πολυδιάστατο θέαμα σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Φαφούτη, με μουσική, λόγο και προβολή βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Παρουσιαστής και αφηγητής ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος και τη μουσική είχαν αναλάβει ο Τζόννυ Ανδριόπουλος με την ορχήστρα του, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας Διακοπτού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture