Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε Ακράτα και Αίγιο η επιθεώρηση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»

Σε Ακράτα και Αίγιο η επιθεώρηση «Τι Βου...

Η ξεκαρδιστική παράσταση της Άννας Παναγιωτοπούλου θα παιχθεί αύριο Τετάρτη στην Ακράτα και την Πέμπτη στο Αίγιο

Στην περιοχή της Αχαίας βρίσκεται και πάλι η δημοφιλής παράσταση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» που έχουν γράψει οι Άννα Παναγιωτοπoύλου, Μίνως Θεοχάρης και ο Πατρινός Αλέξης Καλλίτσης. Στην επιθεώρηση που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας στις 2 Αυγούστου 2012 στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων παίζουν η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης, ο Γιώργος Γαλίτης και οι Άννα Μονογιού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου του «Κάψε το σενάριο», Γιώργος Τσούρμας και Κατερίνα Δημάδη.

Ο θίασος δηλώνει αγανακτισμένος και αποφασισμένος να κινητοποιήσει, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες να ξεδώσουν και να γελάσουν.

Η παράσταση περιλαμβάνει ορισμένα πραγματικά πολύ επιτυχημένα νούμερα όπως του γιου του Ευάγγελου Βενιζέλου, άτακτου μαθητή στο σχολείο που υποδύεται σπαρταριστά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η  παράσταση ανεβαίνει στην Ακράτα στο Δημοτικό Σχολείο Κραθίου την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 9:30μ.μ. και στο Αίγιο στο 1ο Λύκειο την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 9:30μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων κοστίζουν 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό, τρίτη ηλικία) και  12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture