Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μουσικό Φεστιβάλ στο κάμπινγκ Tsolis στο Λαμπίρι με Νίκο Μίχα, Γρηγόρη Πετράκο

Μουσικό Φεστιβάλ στο κάμπινγκ Tsolis στο...

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου και η είσοδος με ποτό κοστίζει 8 ευρώ

Ένα Camping Live festival θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου στις 20.00 στο χώρο του Tsolis Camping στο καταπράσινο και πευκόφυτο Λαμπίρι έξω από την Πάτρα, στην παλαιά εθνική οδό προς το Αίγιο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα εμφανιστούν δύο νεαροί και αγαπητοί καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσα από το μουσικό ριάλιτι «Fame story», ο Γρηγόρης Πετράκος σε Guest act και ο Νίκος Μίχας.

Επίσης θα εμφανιστεί και η ανερχόμενη μπάντα Los Dos o Mas που προέρχεται από το Αίγιο και έχει ξεχωρίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Την μπάντα που έχει μουσικές επιρροές από ρέγκε, swing, funk και hip hop, απαρτίζουν οι Νίκος Καραχάλιος-κλασική κιθάρα, Παναγιώτης Γιαλέλης-ηλεκτρική κιθάρα, Γρηγόρης Γκόμπυ-φωνητικά, Ράνια Τόλη-φωνητικά, Θοδωρής Τσουκαλάς-μπάσο και Διονύσης Χαχαμπής-τύμπανα. Οι Los Dos o Mas πρωτοσυστήθηκαν στο κοινό τη χειμερινή περίοδο 2010-2011 με τις εμφανίσεις τους στο Αίγιο ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν την πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση στο Bar - Restaurant Νεφέλη στην παραλία της Άκολης έξω από το Αίγιο. Επίσης το γκρουπ αυτό είχε επιλεγεί πέρυσι να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Ο Γρηγόρης Πετράκος κατάγεται από τον Πειραιά. Από την ηλικία των 5 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, σπουδάζοντας κλασική κιθάρα στο Ωδείο Πειραϊκού Συνδέσμου, απ’ όπου και πήρε το πτυχίο. Στη συνέχεια πήρε και πτυχίο jazz κιθάρας από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά από 18 χρονών, αρχικά τραγουδώντας σε μπουάτ, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε το δικό του συγκρότημα με το όνομα "Μέθεξις" με το οποίο εμφανιζόταν στη γνωστή μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική για 5 χρόνια.

Το 2003, έγινε δεκτός στην τηλεοπτική Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1, Fame Story. Ο Γρηγόρης Πετράκος ξεχώρισε και εντυπωσίασε για το ταλέντο του τόσο στη σύνθεση και το στίχο όσο και στην ερμηνεία.

Μια πρώτη γεύση του ταλέντου του φάνηκε μέσα από την ραδιοφωνική επιτυχία του κομματιού «Όλα τέλειωσαν», σε στίχους και μουσική δική του.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όλα αρχίζουν» από τη Heaven.

Το χειμώνα του 2005, ο Γρηγόρης Πετράκος είχε την τύχη και την τιμή να μοιραστεί κάθε βράδυ την ίδια σκηνή με το Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Σύνορα Ανοιχτά», ερμηνεύοντας τραγούδια που του εμπιστεύτηκαν ο Αντώνης Βαρδής, ο Κώστας Χατζής και ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, τον Ιανουάριο του 2007 κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Καινούργια Μέρα» σε μουσική του ίδιου και στίχοι του Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και της Βίκυς Γεροθόδωρου

Ο Νίκος Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την ηλικία των δώδεκα χρόνων άρχισε να ασχολείται με την μουσική, ενώ στην ηλικία των δεκαπέντε δημιούργησε το πρώτο του ερασιτεχνικό συγκρότημα.

Το 2003 τελειώνει τις σπουδές του στην ιατρική στην Ρουμανία και επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα όπου και δημιουργεί με τον αδερφό του Μάκη ένα συγκρότημα, τους ΝΙΜΑ. Με τους ΝΙΜΑ εμφανίζονται σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας μεταγενέστερες επιτυχίες όπως «Το Πάρτυ» και «Σημάδια Καιρού».

Την άνοιξη του 2004 συμμετείχε στο Fame Story II ερμηνεύοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό talent show δικό του κομμάτι, κίνηση που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι. Το τραγούδι αυτό ήταν το «Πάρτυ» σε στίχους και μουσική του ιδίου. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού οδήγησε σε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven Music.

Ακολούθησαν 2 προσωπικοί δίσκοι, «Στη Χώρα Του Ποτέ» το 2005 και «Τρέχει Τίποτα» το 2007 (σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τους: Δημήτρη Κοντόπουλο, Δημήτρη Φάκο, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Αδριανό Παπαμάρκου, κ.α., ενώ οι στίχοι σε ένα κομμάτι είναι του Λάκη Λαζόπουλου) και πέντε video clip – επιτυχίες, ανάμεσα τους, «Το Πάρτυ» , «Σημάδια Καιρού», «Χρόνια Καθρέφτες» και «Τα παιδιά των μπαλκονιών».

Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε μαζί με το συγκρότημά του εμφανίσεις σε πολλούς γνωστούς συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα όπως το River Party Καστοριάς, Τεχνόπολις Γκάζι, Θέατρο Αρχαίας Τάφρου στην Κρήτη, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό Χωριό με μεγάλη επιτυχία και σε χειμερινούς κλειστούς χώρους όπως Vox, Metro, Click Stage, Εξέδρα, Μωβ στην Αθήνα.

Γενικά ο Νίκος Μίχας έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και κριτικές για τη γεμάτη ενέργεια και πάθος σκηνική του παρουσία.

Μία από τις πιο τελευταίες επιτυχίες του Νίκου Μίχα είναι το κομμάτι «Κάνε δεξιά γιατί μου κρύβεις τη σελήνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture