Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σκηνές απείρου κάλλους - Παίκτης της Παναχαϊκής έσπασε το γραφείο του Κούγια και απείλησε υπάλληλο της ΠΑΕ

Σκηνές απείρου κάλλους - Παίκτης της Παν...

Με...αυτόφωρο κινδυνεύει ο Ουατάρα Μπουράμα

Σε απολογία κλήθηκαν και θα τους επιβληθεί πολύ βαριά τιμωρία οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή Ouattara Bourama και Σπύρος Σπίνουλας. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή οι οποίοι έχουν συμβόλαια για 3 και 4 χρόνια μαζί της,  ζήτησαν να διακοπεί το συμβόλαιο τους με την ΠΑΕ Παναχαϊκή διότι λόγο των μεταγραφών τις οποίες έκανε η ομάδα πιθανολογούν ότι δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή απέκλεισε το ενδεχόμενο της λύσεως του συμβολαίου και της διακοπής της συνεργασίας τους και οι δύο ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με ανακοίνωση της πατρινής ΠΑΕ, είχαν τις εξής αντιδράσεις :

Ο μεν Οuattara Bourama βγαίνοντας από το γραφείο του προέδρου έσπασε το γραφείο της γραμματείας, απείλησε και έβρισε την υπάλληλό της ΠΑΕ Οικονομοπούλου Αγαθή και έβρισε τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Γερόλυμο, ο δε Σπύρος Σπίνουλας δεν προσήλθε στην χθεσινή προπόνηση  και εξαφανίστηκε.

Όσον αφορά τον Οuattara Bourama ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία αλλά αυτός πήδησε την μάντρα του γηπέδου και εξαφανίστηκε και αναζητάται στα πλαίσια του αυτοφώρου κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη εναντίον του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτός της κλήσεως σε απολογία θα κάνει καταγγελία στην UEFA και το βέβαιο είναι ότι και στους δύο θα επιβληθεί πολύ σκληρή τιμωρία.

"Κάποιοι που υποκινούν τους ποδοσφαιριστές σε αυτού του είδους τις ενέργειες νομίζοντας ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι η παλιά Παναχαϊκή που τέτοιου είδους ενέργειες οδηγούσαν σε λύσεις συμβολαίων θα πρέπει να ξεχάσουν την με αυτόν τον τρόπο μεταγραφή των ποδοσφαιριστών" αναφέρει χαρακτηριστηκα η ΠΑΕ.

"Εφόσον επιθυμούν να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πριν έρθουν στην Παναχαϊκή ήταν στα αζήτητα,  ο μεν πρώτος πεινασμένος στον Βύζαντα Μεγάρων και ο άλλος σε μια ομάδα που δεν υπάρχει στον χάρτη τον Ασπρόπυργο, θα πρέπει να υποβάλουν γραπτή πρόταση και να συμφωνήσουν με την ΠΑΕ Παναχαϊκή το τίμημα για την αξία των δύο ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες είναι εξοφλημένοι όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όπως φοράει την φανέλα της θα πρέπει να την τιμάει και να την σέβεται γιατί η αξία του πολλαπλασιάζεται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters