Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οι «Winx» κάνουν στάση στο Σινέ Κάστρο

Πάτρα: Οι «Winx» κάνουν στάση στο Σινέ Κάστρο

Στο πλαίσιο των θερινών προβολών για όλη την οικογένεια

Συνεχίζονται οι θερινές προβολές για όλη την οικογένεια στο Σινέ Κάστρο. Σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου και την Πέμπτη 5 θα προβάλετε το: «Winx Club Μαγική Περιπέτεια». Οι προβολές αρχίζουν στις 21:00 το βράδυ.

Σκηνοθεσία: Iginio Straffi

Σενάριο: Iginio Straffi

Έτος παραγωγής: 2010

Χώρα παραγωγής: Ιταλία

Γλώσσα: Μεταγλωττισμένο

Διάρκεια: 87’

Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια

«Στο Νεραϊδοσχολείο Αλφέα μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγαλειώδη γιορτή. Όμως το πάρτι διακόπτεται απρόσμενα από τις μοχθηρές Trix, που κλέβουν ένα πανίσχυρο, μυστηριώδες αντικείμενο. Οι Winx - χωρίς τη Μπλουμ, που είναι πια πριγκίπισσα στο Ντόμινο, και περιμένει να παντρευτεί τον Σκάι – θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους την κατάσταση.

Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν οι Προγονικές Μάγισσες, με τη βοήθεια των Trix, ανακαλύψουν το Δέντρο της Ζωής και ανατρέψουν με ένα δυνατό ξόρκι την ισορροπία ανάμεσα στην καλή και την κακή μαγεία, κλέβοντας όλη τη θετική ενέργεια του Μάτζιξ. Χωρίς μαγικές δυνάμεις πια, η Μπλουμ, η Στέλλα, η Λέιλα και η υπόλοιπη παρέα των πολυαγαπημένων Winx θα τα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την τάξη; Και γιατί ο Έρεντορ, ο πατέρας του Σκάι, του απαγορεύει να παντρευτεί τη Μπλουμ, ποιο μεγάλο μυστικό τους κρατάει χώρια; Η αγάπη τους θα αντέξει αυτή τη νέα δοκιμασία;

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της πρώτης ταινίας και τον 4ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς, οι πιο διάσημες νεράιδες του κόσμου ανοίγουν τα φτερά τους στη μεγάλη οθόνη χάρη στη στερεοσκοπική τεχνολογία.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture