Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλήθος δράσεων απο τα Χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας

Πλήθος δράσεων απο τα Χορευτικά του Παγκ...

Στην καλοκαιρινή περίοδο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλουσιο πρόγραμμα της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου ένα χορευτικό τμήμα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Πελοποννήσου, στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, για την λήξη της σχολικής χρονιάς 2011-2012 στον αύλειο χώρο του σχολείου, που είχε πλημμυρήσει από παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Καλοκαιρινή συνάντηση των χορευτικών στον προαύλιο χώρο του συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του προέδρου Αθ. Φραντζή, ο οποίος ανακοίνωσε τις εμφανίσεις των χορευτικών << ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012>> και στην συνέχεια απενεμήθησαν τα αναμνηστικά σε όλους όσοι συμμετείχαν στα χορευτικά το 2011-2012. Ακολούθησε παρουσίαση παραδοσιακών χορών και φαγοπότι μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου δυο χορευτικά τμήματα θα συμμετέχουν στο 6ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που διοργανώνει ο Δήμος Πηνειού στην κεντρική πλατεία της Γαστούνης.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου ένα χορευτικό τμήμα θα συμμετέχει στις παραδοσιακές εκδηλώσεις στην Ερυμάνθια του Δήμου Φαρών.

Εν το μεταξύ με εντατικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες του 11ου Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 19 Αυγούστου στη Δάφνη, την Κλειτορία και στην Κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον χορευτών απ΄ολη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture