Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Στην Πάτρα, η α' φάση του πρωταθλήματος μίνι-παίδων στο πόλο

Στην Πάτρα, η α' φάση του πρωταθλήματος ...

Οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Ακτής Δυμαίων

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων, η πρώτη φάση του πρωταθλήματος μίνι-παίδων (γεννηθέντων το 2000 και νεότερων) στο πόλο. Στον όμιλο της Πάτρας θα συμμετέχουν εκτός από την ομάδα του ΝΟΠ και οι ομάδες της ΝΕ Πάτρας, του ΝΑΟ Κερκύρας και του Ιωνικού ΑΟ.

Οι δύο πρώτες στη βαθμολογία ομάδες του ομίλου της Πάτρας προκρίνονται στην επόμενη Β φάση (13-15 Ιουλίου) μετα από κλήρωση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι στους τους αγώνες της ά φάσης  θα λάβουν μέρος συνολικά 33 ομάδες, χωρισμένες σε 6 ομίλους. Από αυτές θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι 16 και θα σχηματίσουν 4 ομίλους των 4 ομάδων. Θα προκριθούν στην Γ’ (τελική φάση) οι 2 πρώτοι από κάθε όμιιλο.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με προπονητή τον Γιάννη Κοϊνη αποτελείται από τους αθλητές: Γουργουλέτης Χρήστος, Τσιτσάρας Γιάννης, Αργυροκαστριτης Γιάννης, Πασσάς Θαρραλέος, Σπυρατος Χρήστος Ζερνιωτης Γιάννης, Καραμπουλασ Γιώργος, Καλογεροπουλος Γιάννης Οικονόμου Σωτήρης, Τζάμο Νίκος, Κρίκης Θανάσης, Τάτσιος Αριστοτέλης Καραγιάννης Χρήστος, Ανδρικόπουλος Νίκος.

* Η Β’ φάση θα διεξαχθεί στις 13-15 Ιουλίου και η Γ’ (τελική φάση) στις 27-29 Ιουλίου 2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters