Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: “Θα είμαι στο πλευρό όλων των Αχαιών”

Θανάσης Νταβλούρος: “Θα είμαι στο πλευρό...

Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 17ης Ιουνίου ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η λαϊκή ετυμηγορία έδειξε το δρόμο για πίστη και προσήλωση στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας με μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά που θα αγωνιστεί για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και για την ανόρθωση του τόπου.

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας επιβάλλεται όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς καμία ολιγωρία να αγωνιστούμε για τον κοινό σκοπό, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την αναγέννηση της Ελλάδας.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός. Τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί, τίποτα δεν θα κερδηθεί χωρίς κόπους, αγώνες και θυσίες.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών, την εθνική περίσταση που βιώνουμε, η Νέα Δημοκρατία δεν έταξε, δεν υποσχέθηκε να δώσει σε όλους, τα πάντα, όλα. Η Νέα Δημοκρατία δεν παραπλάνησε, δεν είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό και γι' αυτό ο ώριμος πολιτικός της λόγος επιβραβεύθηκε στην κάλπη από τους πολίτες που περιμένουν τώρα την υπεύθυνη διακυβέρνηση της που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο.

Ως παράταξη ευθύνης είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψιστο αυτό καθήκον, σ' αυτή τη μεγάλη και δύσκολη πρόκληση.

Προσωπικά, ως βουλευτής Αχαϊας, δεσμεύομαι ότι θα είμαι στο πλευρό όλων των Αχαιών, ταγμένος στην υπηρεσία των πολιτών που προσδοκούν σε ένα μέλλον που αξίζει σ' αυτούς και στα παιδιά τους, στα παιδιά μας. Για την Αχαϊα που θέλουμε, για την πατρίδα που αγαπάμε, για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε”.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις