Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Goran Bregovic στον ελαιώνα του Κάστρου της Πάτρας

Ο Goran Bregovic στον ελαιώνα του Κάστρο...

Το Σάββατο 21 Ιουνίου

Σε ρυθμούς Βαλκανικούς γιορτάζει η Πάτρα την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής! Ο Goran Bregovic τιμά την πόλη παρουσιάζοντας την νέα του δουλειά με τίτλο «Champagne for gypsies» σε μια παραγωγή του Φεστιβάλ  Πάτρας η οποία είναι και η επίσημη πρεμιέρα του.

Ο συνθέτης που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στην χώρα μας, τόσο μέσα απο το καθαυτό συνθετικό του έργο (Καιρός των Τσιγγάνων, Undergound, Arizona Dream, Reine Margot, κ.α), όσο και από τις πολύ πετυχημένες συνεργασίες του με καταξιωμένους Έλληνες Καλλιτέχνες (Αλκηστη Πρωτοψάλτη και Γιώργο Νταλάρα), έρχεται στον Ελαιώνα (Κάστρο της Πάτρας) την Πέμπτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:30 για μια μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2012” (Γιορτή Μουσικής).

Αυτή τη φορά έχει στις αποσκευές του την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Champagne for Gypsies”, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μια δουλειά με μεγάλες διεθνείς συνεργασίες όπως οι Gipsy Kings, οι Gogol Bordello, Florin Salam, Stephan Eicher, για να αναφέρουμε μερικούς, με μουσικές και τραγούδια σε έντονο ρυθμό που ξεσηκώνουν με τον μοναδικό τρόπο του Goran Bregovic.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι    την τελευταία δεκαπενταετία, με την συνεχή παρουσία του στα διεθνή φεστιβάλ, κατόρθωσε να βάλει τα Βαλκάνια στον “χάρτη”. Και αυτή τη φορά για ευχάριστο λόγο – την μουσική και τα τραγούδια με επίκεντρο τα χάλκινα. Οι μουσικές του πια αποτελούν την βάση της “νέας μόδας” στα ευρωπαικά και αμερικάνικα φεστιβάλ και κλάμπς.

Πάντα με την “Μπάντα του για Γάμους και Κηδείες” υπόσχετε ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο. Όπου εκτός των αγαπημένων και παλαιότερων επιτυχιών (Kalasnjikov, Mesecina, In the Death Car, Get the Money, Ederlezi) θα ακούσουμε, έμεις πρώτοι, τα καινούργια του τραγούδια πριν κυκλοφορήσουν!

 

Τιμή Εισιτηρίου: 12€

Εισητήρια θα προπωλούνται απο τα εξής σημεία

  • Βιβλιοπωλείο Discover (Πατρέως 30)   - 2610-624.916
  • Δισκοπωλείο Musical (Ρήγα Φεραίου 127) -   2610-620.222
  • Οπτικά Καραμούζης (Μαιζώνος 92)  -  2610-221.989

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture