Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με επιτυχία "ο κήπος των ονείρων" από την Πολυφωνική

Πάτρα:  Με επιτυχία "ο κήπος των ον...

Και την Προπαιδική Χορωδία

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση του μουσικού δρώμενου ‘’Ο κήπος των ονείρων’’, που παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’ το παρελθόν Σάββατο η 50μελής ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Ακούστηκαν έντεχνα επεξεργασμένα και με θεατρική ευρηματικότητα, τραγούδια και μουσικές Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως Tchaikovsky, Schubert, Θεοδωράκη, Κηπουργού, Λάγιου, Ηρώς, Παπασταύρου, Καλυβιώτη, Καλαιτζίδη, Χατζηπιέρη, Πολυμενάκου, κ.α.

Οι χορογραφίες και η κινησιολογία της παράστασης ήταν της Ασπασίας και της Κατερίνας Πολυμενάκου, τα σκηνικά του Ανέστη Χατζή και της Αλεξάνδρας Γεωργίου και η επιμέλεια αφίσας της Νάντιας Ζέρβα. Η αφήγηση έγινε από τη Δήμητρα Τσατσού, ενώ πιάνο έπαιξε η Σοφία Μιχαηλίδη.

Τα κείμενα, τη σκηνοθεσία, τη γενική επιμέλεια και τη διεύθυνση της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του τμήματος Κατερίνα Πολυμενάκου, με βοηθό διεύθυνσης την Ελένη Μουζάκη.

Με εξαιρετική επιτυχία, επίσης, πραγματοποιήθηκαν και οι δύο συναυλίες του ΑΧΑΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [πτυχιακό ρεσιτάλ πιάνου και μαθητικές επιδείξεις], τις παρελθούσες Παρασκευή και Κυριακή, στην αίθουσα ‘’Τόλης Νομικός’’ του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture