Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος στην Πάτρα

Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος στην Πάτρα

Φιλοξενείται έως την Κυριακή 3 Ιουνίου στον Ηχότοπο art café με δημιουργίες από τις Πατρινές καλλιτέχνιδες Νάνσυ Καραμούζη και Καρολίνα Παπαγεωργίου

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουνίου θα λειτουργεί στον «Ηχότοπο» art café της οδού Αράτου 14α η έκθεση χειροποίητου καλλιτεχνικού κοσμήματος δύο Πατρινών δημιουργών, της Νάνση Καραμούζη και της Καρολίνας Παπαγεωργίου. Η έκθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 23 Μαίου και περιλαμβάνει καλοκαιρινές χειροποίητες δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τη φαντασία και το μεράκι τους.

Οι δύο καλλιτέχνιδες είναι μέλη του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών και μάλιστα είχαν πάρει μέρος σε εικαστική έκθεση του Συλλόγου που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του περασμένου Μαρτίου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης(Αίθουσα Σώκαρη).

Η Καρολίνα Παπαγεωργίου και η Νάνσυ Καραμούζη είχαν συμμετάσχει μαζί και με άλλους εικαστικούς τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Φθινοπωρινή Εικαστική ΠεριΦρούριση» που είχαν οργανώσει ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture