Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το σταδιακό... χτίσιμο της Παναχαϊκής με φόντο την Σουπερ Λίγκα

Το σταδιακό... χτίσιμο της Παναχαϊκής με...

Πως συμπληρώθηκε ο κορμός της πατρινής ομάδας

Την άνοδό της στη Super League διεκδικεί η Παναχαϊκή μέσω των μπαράζ, όποτε αυτά ξεκινήσουν (κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Κυριακή). Οι Αχαιοί με το τρομερό ντεμπαράζ θετικών αποτελεσμάτων ξεκίνησαν από την έλευση του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο τους, μπήκαν στα πλέι οφ και έχουν βάσιμες ελπίδες να ανέβουν.

Παρατηρώντας τους παίκτες που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, βλέπουμε πως η τωρινή ομάδα  «χτίστηκε» τμηματικά. Δεν ήταν αποτέλεσμα μεταγραφών που έγιναν σε μία μόνο περίοδο. Σίγουρα υπήρξαν και ατυχείς επιλογές, αλλά πλέον φαίνεται πως βρέθηκε η χημεία και το αποτέλεσμα φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Οι «παλιοί» του κορμού είναι οι Ντίνας, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος. Τον Ιανουάριο του 2011 προστέθηκαν και οι  Ατματζίδης, Ιωάννου, Φούφουλας, Κωνσταντινίδης, Βλασόπουλος. Ολοι οι παραπάνω συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι «ροσονέρι» να ανέβουν στη Football League. Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές μεταγραφές. Αλλες δεν στέριωσαν, όμως οι Κοκκίνης, Πακάλτσης, Σπίνουλας, Τσεμπερίδης, Φουρτάδο, Αντονι έδειξαν πως είναι σε θέση να βοηθήσουν αρκετά και έτσι προστέθηκαν στον ήδη υπάρχοντα κορμό. Και τον Ιανουάριο του 2012 έγιναν οι τελευταίες πινελιές, καθώς πήγαν στην Πάτρα οι
Σκαρτσίλας, Ουαταρά, Μαπούκου, Θεοδωρέλλης. Ετσι σταδιακά έγινε το «μπόλιασμα» και φτάσαμε στο σημείο η Πάτρα να συγκαταλέγεται στα φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Πότε αποκτήθηκε ο κορμός

Περίοδος             Παίκτες
Παλαιότερα Ντίνας, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος.
Ιανουάριος 2011 Ατματζίδης, Ιωάννου, Φούφουλας, Κωνσταντινίδης.
Καλοκαίρι 2011 Κοκκίνης, Πακάλτσης, Σπίνουλας, Τσεμπερίδης, Φουρτάδο.
Ιανουάριος 2012 Σκαρτσίλας, Ουαταρά, Μαπούκου, Θεοδωρέλλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters