Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Κώστα Μπουλμπασάκου-«Άληστος – Όταν γυρίσεις να χαμογελάς»

Κυκλοφορεί  το νέο βιβλίο του δημοσιογρά...

Από τις εκδόσεις «Διαπολιτισμός»

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας, δημοσιογράφου Κώστα Μπουλμπασάκου από τις εκδόσεις «Διαπολιτισμός». Πρόκειται για ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα που διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, την περίοδο 1957 – 2004, με πρωταγωνιστές τα μέλη μιας κυπριακής οικογένειας.

Ο συγγραφέας παρακολουθεί την πορεία της ζωής τους, μέσα από τα τραγικά ιστορικά γεγονότα του νησιού, τα οποία τους επηρεάζουν καταλυτικά διαμορφώνοντας την ζωή και τις αποφάσεις τους.

Η πένα του συγγραφέα σκιτσάρει με μαεστρία το κλίμα εκείνης της ταραγμένης εποχής, κρατώντας λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στη πολιτική και την οικτρή πραγματικότητα, ενώ πλάθει ένα ιστό αγωνίας, ερωτημάτων και φόβου για το άδηλο μέλλον των ηρώων του.

Είναι η Κύπρος με τα μάτια ενός Ελλαδίτη, ενός καλαμαρά, όπως θα έλεγαν οι Κύπριοι, που αγάπησε το νησί και τους ανθρώπους του, για την ομορφιά τους, τα πάθη τους, τα καπρίτσια τους, αλλά και την παλικαριά τους. Δεν προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία, αλλά να υπενθυμίσει σε όλους μας μια εποχή που έχει σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας και ότι, τίποτα δεν έχει τελειώσει… Όσο υπάρχει το μισό, υπάρχει ελπίδα κάποτε να ανακτηθεί και το άλλο του μισό.

Η «Άληστος – Όταν γυρίσεις να χαμογελάς» σύντομα από τις εκδόσεις «Διαπολιτισμός».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture