Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σήμερα στο μπαρ Stone ο Απόστολος Γουγουλάκης

Σήμερα  στο μπαρ Stone ο Απόστολος Γουγουλάκης

Θα παρουσιάσει μαζί με την μπάντα του, τους Kg δικά του κομμάτια καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών

Στο ροκμπαρ «Stone» της οδού Ερμού θα εμφανιστεί αυτή την Πέμπτη 17 Μαίου στις 22.00 ο Απόστολος Γουγουλάκης παρουσιάζοντας μαζί με την μπάντα του, τους Kg την προσωπική του μουσική δουλειά καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών. Ο Απόστολος Γουγουλάκης που έχει παίξει μουσική και έχει συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς σε διάφορα μαγαζιά της Πάτρας, παίζει ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, ukulele και τραγουδά.

Μαζί του θα παίξουν οι Αντρέας Μάντζαρης- πιάνο, Βαγγέλης Κεραμάρης- ηλεκτρική κιθάρα, Σταύρος Μάνθος- σαξόφωνο, φλάουτο, Θάνος Παπαγεωργίου- ηλεκτρικό μπάσο και Κώστας Παπασπυρόπουλος- τύμπανα. O Aπόστολος Γουγουλάκης έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Στη νεαρή ηλικία των έξι συμμετείχε για τέσσερα χρόνια στη χορωδία του Δήμου Τρικάλων ενώ στα δέκα του άρχισε μαθήματα στην κλασσική κιθάρα και στην Θεωρία της μουσικής.

Στα δεκαέξι του χρόνια, συνέχισε τις σπουδές του στην ηλεκτρική κιθάρα και συγχρόνως έλαβε μέρος σε συναυλίες με διάφορα γκρουπ. Έχει διαγωνιστεί και διακριθεί στην μοντέρνα τζάζ ενώ το 2006 συμμετείχε σε δυο μουσικά φεστιβάλ για τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Το 2009 τραγούδησε με ένα ελληνικό συγκρότημα ονομαζόμενο «Υγρό Πυρ» στην Τεχνόπολη στην Αθήνα κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Going Youth.

Το καλοκαίρι του 2010,ο Απόστολος Γουγουλάκης και η μπάντα του, διαγωνίστηκαν στο BIM φεστιβάλ της Πολωνίας με προσωπικές συνθέσεις κερδίζοντας μάλιστα το τέταρτο χρηματικό έπαθλο ενώ πέρυσι το καλοκαίρι συμμετείχαν σε φεστιβάλ με τον Δημήτρη Πουλικάκο, τους Απροσάρμοστους, τον Λάκη Παπαδόπουλο και το Γιάννη Γιοκαρίνη. Είναι επίσης πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών και συνεχίζει να εμφανίζεται με επιτυχία σε σκηνές της Αθήνας, της Πάτρας καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας με στόχο να κυκλοφορήσει την πρώτη του προσωπική δουλειά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture