Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχάλης Μπεκίρης «Η Ν.Δ. θα εφαρμόσει αποτελεσματικούς μηχανισμούς ελέγχου για την παράνομη μετανάστευση

Μιχάλης Μπεκίρης «Η Ν.Δ. θα εφαρμόσει απ...

Επαφές με πολίτες της Αχαΐας

Τις επαφές του με πολίτες από ολόκληρη την Αχαΐα συνέχισε ο Βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Μπεκίρης. Αρκετοί ήταν αυτοί που έθεσαν στον κ. Μπεκίρη το μεταναστευτικό πρόβλημα και του ζήτησαν να ασκήσει πιέσεις για να ληφθούν μέτρα στο νομό.

Ο κ. Μπεκίρης επανέλαβε τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά κατά την πρόσφατη ομιλία του στην Πάτρα για άμεση κατάργηση του σχετικού νόμου Ραγκούση από την κυβέρνηση της Ν.Δ., και τόνισε ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει οι πολίτες να δώσουν ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στον Πρόεδρο της Ν.Δ. να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τους πολίτες ότι η Ν.Δ. προωθεί ένα νέο δόγμα μεταναστευτικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει αποτελεσματικούς μηχανισμούς εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, επιδιώκοντας την περαιτέρω στήριξη αυτής της προσπάθειας μέσα από διεθνείς, ευρωπαϊκές και διακρατικές συνεργασίες. Η ίδια μεταναστευτική πολιτική που θα εφαρμόσει η Ν.Δ. θα καθορίζει σε ετήσια βάση τα εργασιακά και λοιπά κοινωνικά ζητήματα που αφορούν στη μετανάστευση με κύριο άξονα τους ελληνικούς νόμους, τις πραγματικές ανάγκες της χώρας μας και το κοινοτικό κεκτημένο.

«Η Ν.Δ. θα διαχειριστεί με οργανωμένο τρόπο τη νόμιμη μετανάστευση» πρόσθεσε ο κ. Μπεκίρης, προωθώντας την επιλεκτική μετανάστευση με κριτήρια επιλογής (μέγιστο όριο εισδοχής μεταναστών, πολιτισμική συνάφεια των μεταναστών, ποιοτικά χαρακτηριστικά). Στις προτεραιότητες της Ν.Δ. είναι και η κωδικοποίηση της ελληνικής νομοθεσίας με γνώμονα την απλοποίηση και την αυστηροποίηση των διαδικασιών εισόδου και διαμονής των υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελλάδα.

Θα προωθήσει όμως και την κοινωνική ένταξη και πολιτιστική ενσωμάτωση των νομίμων μεταναστών μέσα από διαδικασίες όπως είναι για παράδειγμα, η εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και των θεσμών της ελληνικής κοινωνίας, η δημιουργία Μητρώου αντιπροσωπευτικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Μεταναστών, η συγκρότηση                Ενιαίας διαχειριστικής αρχής των Ευρωπαϊκών Ταμείων κ.ά.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις