Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Με κόσμο στην Ερυθραία ο Απόλλωνας για να πανηγυρίσει την άνοδο

Με κόσμο στην Ερυθραία ο Απόλλωνας για ν...

Μία νίκη πριν τα μεγάλα σαλόνια η πατρινή ομάδα

Μια νίκη χωρίζει πλέον τον Απόλλωνα, από το… όνειρο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ, την οποία οι "μελανόλευκοι" ευελπιστούν να κατακτήσουν στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραικό.

Στο παιχνίδι, η πατρινή ομάδα αναμένεται να έχει για ακόμη μια φορά τη συμπαράσταση των φίλων του, καθώς αρκετοί είναι αυτοί, οργανωμένοι και μη που ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό της Ερυθραίας και να γιορτάσουν μια τεράστια επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλάθλων, είναι τα εξής:
«Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 οι "Μαυρόλυκοι" σε συνεργασία με τη διοίκηση του Απόλλωνα, διοργανώνουν την τελευταία εκδρομή για την φετινή χρονιά στην Αθήνα, εν όψει του επικείμενου ματς, με αντίπαλο τον Πανερυθραικό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής! Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6972 107323 από την Δευτέρα 23/04 έως την Παρασκευή 27/04. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο γηπέδου). Η αναχώρηση θα γίνει από το κλειστό της Περιβόλας στις 12:30»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters