Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα…ταψί με γεμιστά στη σκηνή του «Απόλλωνα»

Ένα…ταψί με γεμιστά στη σκηνή του «Απόλλωνα»

Μία παιδική παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο «Παραμύθια που μου έλεγε η μητέρα μου» διοργανώνουν οι εκδόσεις Περί Τεχνών

Μία όμορφη έκπληξη θα περιμένει τα παιδιά αυτήν τη Κυριακή 29 Απριλίου στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων». Οι εκδόσεις «Περί Τεχνών», θα παρουσιάσουν στο Πατρινό κοινό και ιδιαίτερα στα παιδιά, τη θεατρική διασκευή των παραμυθιών: «Ένα ταψί με γεμιστά» της  Άννας Δενδρινού και «Ο Τεμπέλ- Νικόλας» της Ελισάβετ Καπαγερίδου, από το βιβλίο «Παραμύθια που μου έλεγε η μητέρα μου». Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 5.30 και στις 7.30 το απόγευμα.

Η παρουσίαση των παραμυθιών θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή της Θεατρικής Ομάδας του 8ου Γυμνασίου Πατρών και του Θεατρικού Εργαστηρίου της «Πολυφωνικής» υπό τη Διεύθυνση της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου. Επίσης θα μετάσχει τμήμα της Προπαιδικής Χορωδίας υπό τη Διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου με βοηθό την Ελένη Μουζάκη καθώς και Ορχηστρικό Σύνολο της Φιλαρμονικής Ορχήστρα της «Πολυφωνικής» που θα διευθύνει ο Γιώργος Μπουρδόπουλος.

Οι παραστάσεις είναι μία προσφορά των εκδόσεων «Περί Τεχνών», όπου 60 μικροί και μεγάλοι σε ηλικία συντελεστές, αποδεικνύουν τη δύναμη του εθελοντισμού, μέσα από μία συντονισμένη, χρονοβόρα και επιμελημένη εργασία.

Η θεατρική μεταφορά- διασκευή των παραμυθιών και η σκηνοθεσία είναι της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου, η σύνθεση της πρωτότυπης μουσικής και οι στίχοι, του Περικλή Παπαδόπουλου, το video art, του Γιάννη Παππά, τα κουστούμια της Δόμνας Τεκτωνίδου και η επιμέλεια της ηχογράφησης, του Γιάννη Κούρκουλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά μόνον με αριθμημένες προσκλήσεις, οι οποίες εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα, θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της Πολυφωνικής Χορωδίας, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679

Χορηγός των παραστάσεων είναι τα ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture