Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε ρυθμούς προεκλογικούς η Πάτρα – Κατεβαίνουν Βενιζέλος, Σαμαράς, Τσίπρας και Καρατζαφέρης

Σε ρυθμούς προεκλογικούς η Πάτρα – Κατεβ...

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζουμε στην 6η Μαΐου

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου έχει ξεκινήσει και το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Την Πάτρα θα επισκεφθούν το επόμενο διάστημα οι πολιτικοί αρχηγοί για να μιλήσουν σε συγκεντρώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής προεκλογικής τους καμπάνιας.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου αναμένεται η επίσκεψη στην Πάτρα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Εύαγγελου Βενιζέλου, ο οποίος θα έχει επαφές με τοπικά κομματικά στελέχη καθώς και με τους υποψήφιους βουλευτές. Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το απόγευμα της Κυριακής 29 Απριλίου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Πάτρα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:30 στο ξενοδοχείο ASTIR και στις 18:30 θα ακολουθήσει ομιλία του.

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρίσκεται στην Πάτρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Τέλος ο Αλέξης Τρίπρας θα μιλήσει την Παρασκευή πριν από τις εκλογές στην Πάτρα, κλείνοντας εδώ την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις