Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ: Οι Προπαίδες της Αχαϊας 4-1 την αντίστοιχη της Ζακύνθου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΕΠΣΑ: Οι Προπαίδες της Αχαϊας 4-1 την αν...

Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Με νίκη συνέχισε  τις υποχρεώσεις της η Μικτή Ομάδα των προπα'ιδων της ΕΠΣ Αχαϊας. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, νίκησε με σκορ 4-1 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο του Α.Κάνιστρας.

Σκόρερ για την ομάδα της Αχαϊας ήταν οι: Μούζος με δύο γκολ που πέτυχε στο 28΄ και στο 40’, ο Παπαθωμάς στο 6’ και ο Βουλδής στο 16’. Η  ομάδα της Ζακύνθου είχε μειώσει με πέναλτι στο 20’ .

Η σύνθεση της Μικτής ήταν: Λιμαράκης (41’ Οικονομόπουλος), Βασιλόπουλος  (45' Γ. Χριστοπουλος), Σταμούλης (41' Βέρρας), Σαρρής, Μπουμπαλης (31’ Ασημακόπουλος), Αντζουλας (41’ Νιφορόπουλος), Σουράνης, Α. Χριστόπουλος, Βουλδής (31' Θωμάς), Παπαθωμάς (31’ Δημητρέλης), Μούζος .

ΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Συνεχίσαμε με θετικό αποτέλεσμα αυτή τη διοργάνωση, ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν ένα παιχνίδι που το χαρήκαμε όλοι μας.. Μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, παιδιά με πλούσιο ταλέντο, που μας ενθουσίασαν πραγματικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους στο παιχνίδι αυτό".

ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο βασικός στόχος μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι να χαρούν τα παιδιά που συμμετέχουν και να δουν το ποδόσφαιρο σαν ένα πραγματικό παιχνίδι. Ο στόχος αυτός επετεύχθη σε συνδυασμό με μια πολύ καλή εμφάνιση και πραγματικά πολύ όμορφο θέαμα. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν για ότι είδαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters