Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι γυρεύει ο Τάκης Ζαχαράτος στο "Πάμε Πακέτο" ;

Τι γυρεύει ο Τάκης Ζαχαράτος  στο "...

Στέλνει πακέτο σε μία σπουδαία κυρία για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του

Συνεχίζει η δημοφιλής εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο» στον Alpha, να φιλοξενεί θέματα και πρόσωπα που έχουν σχέση με την Πάτρα (θυμηθείτε τα πρόσφατα Πακέτα με τη Νατάσα Ράγιου, τον Γιάννη Βόγλη και τον δικηγόρο Κώστα Πετρόπουλο) και αυτή τη Πέμπτη 5 Απριλίου φιλοξενεί τον διάσημο Πατρινό σώουμαν, τραγουδιστή, μίμο και ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεκίνησε ως κομμωτής στην Πάτρα την επαγγελματική του πορεία, θα εμφανιστεί στο α’ μέρος της εκπομπής και θα είναι αποστολέας ενός πακέτου θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε κάποιο πρόσωπο που τουλάχιστον από το τρέιλερ δεν αποκαλύπτεται, για μεγαλύτερο προφανώς σασπένς.

Ο πάντα απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος, όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο Τύπου της εκπομπής, έρχεται στο «Πάμε Πακέτο», «για να μας διασκεδάσει με τις θανατηφόρες ατάκες και το καυστικό του χιούμορ. Σε έναν μαραθώνιο μιμήσεων κλέβει την παράσταση άλλοτε ως Μελίνα Μερκούρη κι άλλοτε ως Βίκυ Μοσχολιού. Ποια είναι η σπουδαία κυρία όμως στην οποία επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, μέσα από την αποστολή αυτού του πακέτου και ποια θα είναι η αντίδρασή της;».

Στο μεταξύ σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή του μουσικού καναλιού MTV Greece «Movies & Stars» ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για πρόσωπα που έχει σατιρίσει όπως τη Μιμή Ντενίση με την οποία έχει αναπτυχθεί και πολύχρονη κόντρα. Όπως παραδέχτηκε: «Την Μιμή την αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν έχουμε συναντηθεί από τότε που έγινε η ιστορία με τις μηνύσεις. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι ότι είναι η μοναδική που, όταν ανεβάζει κάτι, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει καμία πριν. Μου αρέσει στις υπερπαραγωγές, όταν την πιάνει η λύσσα της σκηνής, της ερμηνεύτριας, των σπουδαίων ρόλων. Εκεί είναι υπέροχη. Η Μιμή έχει ταλέντο από την ανάποδη. Δεν είναι το ταλέντο το κανονικό». Επίσης μεταξύ σοβαρού και αστείου της ζήτησε και την παρακάλεσε να του δώσει τα δικαιώματα για να παίξει το έργο «Εγώ η Λασκαρίνα»!

Να σημειώσουμε τέλος ότι την φετινή χειμερινή περίοδο ο Τάκης Ζαχαράτος που φροντίζει πάντα να έρχεται στην Πάτρα έστω για λίγες μέρες, εμφανίστηκε με επιτυχία στο Regency Casino της Θεσσαλονίκης με την παράσταση «Εδώ» που έχουν δει χιλιάδες θεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight