Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρουσίαση του 4ου τόμου για την Αρχαία Ελίκη από την ΕΦΑΕΛ

Παρουσίαση του 4ου τόμου για την Αρχαία ...

Το Σάββατο στην αίθουσα Γραμμάτων και Τεχνών της Φιλαρμονικής Αιγίου

Η Εταιρεία Φίλων Αρχαίας Ελίκης (ΕΦΑΕΛ) παρουσιάζει την έκδοση “Helike IV Πρακτικά Δ’ Διεθνούς Συνεδρίου ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”,  το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Γραμμάτων και Τεχνών της Φιλαρμονικής Αιγίου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι πανεπιστημιακοί Καθ. Ντόρα Κατσωνοπούλου, Καθ. Λίλιαν Καραλή και Καθ. Γιάννης Κουκουβέλας. Φιλική συμμετοχή με την σολίστ της Μικτής Χορωδίας Αιγίου σοπράνο Μαρία Πετεμερίδου.

Στο πιάνο συνοδεύει η Χριστίνα Αποστολοπούλου. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

7:30   μ.μ. - Εναρξη

7:40 μ.μ. - Kαλωσόρισμα από την Ειδική Γραμματέα της Εταιρείας Φίλων της Αρχαίας Ελίκης Aρχαιολόγο κ. Μαρία Καρβέλα.

7:50 μ.μ.  - Παρουσίαση του τόμου των Πρακτικών Δ’ Διεθνούς Συνεδρίου ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ με τον ειδικότερο τίτλο ΠΡΩΤΟΕΛΛΑΔΙΚΑ-Η Νότια και Κεντρική Ελλάδα.

Για το βιβλίο συζητούν: η επιμελήτρια της έκδοσης και Πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων της Αρχαίας Ελίκης Καθ. Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Windsor κ. Ντόρα Κατσωνοπούλου, ο Καθ. Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιάννης Κουκουβέλας και η Καθ. Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λίλιαν Καραλή

8:40 μ.μ. - Η σολίστ της Μικτής Χορωδίας Αιγίου σοπράνο Μαρία Πετεμερίδου ερμηνεύει τις άριες: Υπνοβάτης από την Οπερα Sonabula του Bellini και Vali του συνθέτη Catalani.

9:00 μ.μ. - Απονομή του βιβλίου Helike IV από την Πρόεδρο της Εταιρείας Φίλων της Αρχαίας Ελίκης Ντόρα Κατσωνοπούλου σε εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πατρών και του Δήμου Αιγιάλειας

9:15 μ.μ. - Λήξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture