Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοιχτή συγκέντρωση στη Πάτρα ετοιμάζει ο Βενιζέλος

Ανοιχτή συγκέντρωση στη Πάτρα ετοιμάζει ...

Λιτή προεκλογική εκστρατεία, με τον μικρότερο δυνατό προϋπολογισμό, σχεδιάζει το ΠΑΣΟ

Λιτή προεκλογική εκστρατεία, χωρίς αφίσες, εκλογικά κέντρα και με τον μικρότερο δυνατό προϋπολογισμό, σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ για τις έξι εβδομάδες που απομένουν ώς την εκλογική αναμέτρηση. Το πρόγραμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου και της ηγετικής ομάδας θα περιλαμβάνει περιοδείες και τέσσερις τουλάχιστον ανοιχτές συγκεντρώσεις επικεντρωμένες στη νεολαία, που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου κήρυξε διμέτωπο εκλογικό αγώνα προς τα αριστερά και τα δεξιά, επανέλαβε ότι στόχος του Κινήματος είναι η πρωτιά και επεσήμανε ότι το κεντρικό δίλημμα των εκλογών συνίσταται στο πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος και όχι στο σχήμα διακυβέρνησης.

Είπε ακόμη ότι υπάρχει αναγκαιότητα μετάβασης από το Μνημόνιο σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και παρατήρησε ότι εάν είχαν προχωρήσει έγκαιρα οι διαρθρωτικές αλλαγές, "θα είχαμε αποφύγει τα οριζόντια οικονομικά μέτρα".

Υπεύθυνος Οργανωτικού του Κινήματος ορίστηκε χθες ο Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος δεν θα πολιτευθεί πάλι στα Γιάννινα και θα συμμετέχει παράλληλα και στην επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων την οποία θα συντονίζει ο Βασίλης Γερανίδης, από τη Χαλκιδική, ο οποίος επίσης δεν θα πολιτευθεί.

Στην ίδια επιτροπή, που θα συνεδριάσει πιθανότατα για πρώτη φορά σήμερα, θα συμμετέχουν επίσης ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Εξαρχος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Γιώτα Γαζή, αντινομάρχης Φωκίδας, και Μαρία Αναγνωστοπούλου, γιατρός.

Η επιτροπή ψηφοδελτίων θα πρέπει να κλείσει τις λίστες των υποψηφίων μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για να εγκρίνει και να επικυρώσει τις υποψηφιότητες. Το ίδιο όργανο θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση και την Παρασκευή 6 Απριλίου με τη συμμετοχή των γραμματέων περιφερειακών και νομαρχιακών οργανώσεων και της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας.

Ο Στέλιος Αγγελούδης αναλαμβάνει διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και ο Νίκος Σαλαγιάννης γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην Ιπποκράτους παραμένει και ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ο οποίος θα βοηθά στα θέματα διαχείρισης των οικονομικών. Επίσης διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει η 38χρονη δικηγόρος Χριστίνα Μανωλοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις